Etipetito ayni kilodayiz canim hadi birbirimize destek olalim bunu basaricaz,bn bugun guzel gecirdim 1 saat spor yaptim sonra domates salatalik iki yumurta haslanmis azcik peynir ile kahvaltimi yaptim, kahvaltim olen 2 buldu o yuzden ara ogun yapmadim, aksam yemegide bi kucuk kase corba azcik tavuk gohsu ve bol salata yedim, gercektn sunu belirledim,salataya yuklenirsen tabaktaki azcik yemegi bile bitiremiyor insan o yuzden corbadan sonra bir salataya yuklendim karnimi doldurdum😂 beynime oyun yaptim 😂😂 basarilida oldu, ekmek sifir tukketim bugun💪🏻 darisi cumaya kdr insallah iradem cumaya kdr surer, birde bu hafta hergun spor yapacam, cuma gormek istiyorum, ne kdr fark yaratiyor bu iradelik, bu arada ben yillar once yamuna korse aldim onuda takmaya basladim bugunden sonra, o zaman bayada para verdim oylece dugunden dugune takiyordum, aslinda hergun takilmasi onerilmisti bana iki bedene kdr inceltiyor diye, yani onuda bugunden sonra dahil ettim gunde en az 6 7 saat takicam spor ve is saatlerinde ☺️ ayy ne cok konustum ama bu konusmalar bize guc verecek, simdide bir bardak kiraz sapi cayi icecem metopolizmayi hizlandiriyormus, ve vicudaki odemi atiyormus cnm