karamelek21 annekadin cok sanslisin benim oglanda babasida tam yemek asigi,😭 karsimda yiyor birde beni zorluyor ye birsey olmaz diye ama yemedim yemem 🥹💪🏻💪🏻
annekadin karamelek21 evet diyet sıralarında daha dikkatli olmakta fayda var max verim için ama etrafta ye birsey olmaz diyenler olunca zor tabi bu da😄
anonim9 karamelek21 o sırada bugün 3 dilim ıslak kek yiyen ben 😂😂 misafirim vardı yaptım yedimm. Haftasonu da yayladaydij çok dikkat edemedim. Ben bu cuma eksiyi zor gorecem gibi 😂😂
karamelek21 anonim9 oyyy oyy bu iyi olmamis ya ama toparlarsin, kacirdigin gun biraz spora fazla yuklenirsen tartida cok yansima gormessin canim
anonim9 Etipetito ahahshs evet yüzsüz gibi 😂😂😂 ama napayimmm aglayim de gözümden mi olayım ahahsh 1 kilo odemlenmisim ve cumaya çok az kaldı haydi gülelim 😂
lgrth karamelek21 ay tartım yok mezura ile ölçü aldım moralim çok bozuldu ya aşırı genişlemişim spora ihtiyacım var ama yorgunluktan sıra gelmiyor 🥲🥲
Etipetito anonim9 😂😂😂 kız Allah senii Benimde misafilerim gelecek birazdan bugün biraz yaramazlık yapacam gibi sonumuz hayırola 😂
karamelek21 Etipetito bunu gormeseydim iyidi bacim yaaa, diyet zamanlarinda misafirleri ertele bence😂 ya bn cok umutluyum cumaya bugunda guzel gecti sporla ekmeksiz guzel bir kahvalti bol su💪🏻
Etipetito karamelek21 Davet etmiş bulundum artık 😂 Biraz gelin pastası biraz mercimek köfte yedim biraz da Maklube yedim pilav var içinde😬 👉👈Ama bu saatten yarın sabah 11 e kadar ağzıma bişey sürmicem😂
anonim9 karamelek21 spora geçti demek istedim 😅 akşama misafirliğe gidecegim de tekrar terle duş al zamanım yok o yuzdeen