Moonlight_ anonim9 valla bende kizarim ha ona göre senin benden ne farkin var yapabilirsinn iradeli ol azicikkkk yapacagini yapma yapman gerekeni yap😅
Etipetito anonim9 kaç çıktın kız tartıldın mı Ben 69.1 çıktım 68 göremedim ama çok yaklaştım en azından diyip teselli ediyorum kendimi
anonim9 Etipetito @Moonlight_ @karamelek21 kızlar anlamsız bir şekilde 96.5 geldim 😂😂 -800 gram vermişim yiyerek ahshshdhd utanır misinizzzz sanmam 😂😂😂😂😂 şaka bir yana niye böyle oldu anlamadım tartıda mi gariplik var çözemedim ama benim tartı sonucum böyle kızlar 🤷
anonim9 Etipetito geçen hafta kaç gelmiştin canım hatirlayamadim düzenli ilerledin mi diyetinde bu hafta ?
Moonlight_ anonim9 benim yazdiklarimdan Panik olduysan metabolizmana yansimistir o an biraz hizli calisip bi kac kilo yakmistir belki🤣🤣🤣🤣🤣
Etipetito anonim9 Şimdi sen yesem bile kilo veriyorum der yemeye devam edersin bak sakıığğın sakkıığnn😂😂
Etipetito anonim9 geçen hafta değil de pazartesi günü tartıldım 69 .9 çıkmıştım Pazartesiden bu yana ağzıma lokma ekmek girmedi misafirim gelince biraz kaçırmıştım sadece ama ekmek yememiştim o gün ama genel olarak dikkat ettim
anonim9 Moonlight_ ahshhs kız ben panik olur muyim ben arsız uslanmaz birseyim pilav kadınım ben 😂😂😂 belki bı tık etkilemiştir 🤪🤪🤪 sonuca bakiyorummm 😂😂😂
anonim9 Etipetito ahahshs yok kız demem öyle😂 öyle olsa 100 kiloya dayanmazdim dimiii 😂😂 bu hafta çok dikkag etmeye CALİSACAGİMM 😂
Etipetito @karamelek21 kız nerdesin sen sanırım birileri tartilmaya korkuyor çok kaçamak mı yaptın ne yaptın🤣
anonim9 Etipetito ahahshs nasıl umut vermediysem size artık 😂😂 aynen bayrama kadar önemli bayramda ipin ucu kaçıyor 😬
anonim9 Zamansiz_ kız açık oluşacak şeyler yemedim ki 😂😂 tatlılar ekmekler havada uçtu 😂 ama regljm falan da bitti işte ödem gitti çok da kilo değil biliyorum da. Olsun yine de ben 98 falan bekliyodum 😂😂