Zamansiz_ Moonlight_ moonnnimmm yardim 2 gundur 0 mativasyon yiyorum ya duracagimi zamani biliyorum ama yiyorum yani tatliydi cipsti🥲 imdattt
Moonlight_ Zamansiz_ aaaa askiim sakiiiiin hemen yok et onlari kaybet görmeyince yemezsin bide eve abur cubur olmayinca istesende yiyemezsin
karamelek21 Zamansiz_ bnde geldim oturdum hamburgeciye 🤣 satarim diyetini acmi olek hesabi off aksam bozuyom diyeti sabah geri basliyotum nolacak bu gidis😂
Etipetito karamelek21 sanırım bugün bende bozucam lahmacun yaptım en sevdiğim yemeği 😂 Diyet elden gidiyeahh
karamelek21 Etipetito hahaha kesinlikle kendi mutlu olduğumuz kiloda olacaz erkekleri dinlersek ohoo😂
Etipetito karamelek21 onlar bizden çok faydalanıyor bizim vücuttan ondan söz sahibi olduklarını sanıyorlar 😂
anonim9 Moonlight_ bende yalan olmaz yiyosam yerim derim 😂 2 gündür nasıl yediysek buraya bile girmemisim 😂😂
alinasira karamelek21 sizin temponuz var ben gün boyu evdeyim çocuklarla o sebeple anca çok aç kalırsam kilo gidiyor ve günde tek öğün besleniyorum