karamelek21 anonim9 Zamansiz_ basak23 Etipetito nordunuzzz kizlarr nasill gidiyor diyett? Kizlar bn yarin sabah tartilip bildirecem buraya☺️ guzel gecti bu hafta inşallah sizin de oyledir
Zamansiz_ karamelek21 guzel bugun piknige gittik yedim pismanmiyim asla 😂😂 yarindan devamke sanirim uzun bi sure 79 80 de kalacakmisim gibi fazlasina su ara hic gucum yok🥲😮💨
basak23 karamelek21 ya yapıyorum güzelde verdim ama kabız oluyorum lanet olsun o yüzden sabit kaldı bu hafta 69.10 şuan nasıl düzelecek bilmiyorum yarın bende veririm tartı
karamelek21 Zamansiz_ bizde yarin gidecez kendime yarini tatil ilan edicem😂 sen nerelerden geldin 79 dirsyetlisin verirsin bazen insan vicudu kaldırmıyor o zaman biraz ara vermek en iyisi,cunku bedenimizde ayak uydurmali bize zorla olmaz
basak23 Zamansiz_ ah bacım sabah beri zeytinyağ kayısı meyvesuyu denemediğim kalmadı umarım bulurum Kays’ı çayı işe yarıyor ama emziriyorum çok tüketmek istemiyorum form çay olarak var çünkü sarvee
Moonlight_ basak23 ben dogum yaptiktan sonra kabizlik sorunu yasamistim ve burda malesef o sorun giderilmedigi sürede seni hastaneden cikarmiyorlar.. hemsire bana iki tane Magnesium vermisti suda eritilenden. Bana bir bardak suya ikisini karistir ic sorunu giderir demisti. Ve gercekten 15 dakika demeden düzelmisti.
basak23 Moonlight_ evet duymuştum magnezyumu onuda alıyım cidden çaresizlik artık lavman uygulamal istemiyorum 🥲
Moonlight_ basak23 rica ederim canim insallah iyi gelir sanada ben hep aliskanlik sabah kahve olmada baslayamam güne kahveyi icincede direk wc kosuyorum🤣🤣🤣
basak23 Moonlight_ of of hemen deneyim bende de bazen kahvaltı üstüne hemen Türk kahvesi içersem oluyordu ama kayboldu o üzgünüm
basak23 Moonlight_ kız Allah razı olsun kahve işe yaradı vallaha Allah tuttuğunu altın etsin bacım bu gün artık gidip lavman alacaktım o kadar kötü durumdaydım 😂😘
Zamansiz_ karamelek21 ay ne guzel ozetledin gercekten artik zorlaniyorum ama suanki kilom evet fazla olabilir ama iyi hissediyorum bollesan 44ler 🥹 bi ara hayal gibi bsydi suan o bedendeyim cok sukur bi turkiye izninide atlatayim 74 leri goreyim insallah
karamelek21 karamelek21 kizlar morelim bozuldu ya bu kdr dikkat ettim cok guzelde su ictim ama 68.9 ciktim yani neredeyse hic gitmemis, neden olabilir? Havalar cok sicak vicud odemi atamadimi acaba anlamadim bn en az 67,5 fln bekliyordum