sessiz149 karamelek21 kaç gündür ha başladım ha baslicam bı türlü tam motive olamıyordum postun sayesinde bende baslicam inşaallah verebilirim çok değil bı on kilo verebilsem yeter 😂😂😂😂
Sutlucikolati lgrth eski zayif fotilerimi kilit ekranim yaptim ertesi gun diyeti bozdum daha ne diyim🤣🤣
karamelek21 Zamansiz_ yuupiii hadi gozun aydin bacim, masallah rabbim azmini bozmasin🤲🏻😻 darisi 60lara
anonim9 karamelek21 ay ben acicaktim post kaç gündür erteliyodum sonunda birileri geldiii 😅 ben birkaç haftadır yarı zamanli diyetteyim😂 kendimi sıkmiyorum daha doğrusu diyet moduna giremedim tam. Ama ekmeği azalttım. Arada sırada yemek çeşidine göre bazen bozuluyor😂 2 gün önce 97 idim temiz beslendim. Dun eşim balık yapalım dedi balıkta ekmeksiz yanına soğan salatası kolasiz gitmiyor bizde 😂😂 yedim ve bugün 98 kusur u gördüm acayip moralim bozuldu. 1 günde bu kadwr olmasın yaaaa 😭😭😭 matara aldım neredeyse 2,5 litreyi deviriyorum bu benim için mucize. Bende varım bu yoldaa ama bırakmayalim burayı yaaa siz gidince benim motivasyonum düşüyor 😂😂
karamelek21 anonim9 ayni durumdayim gecen hafta ama ona ragmen 1,6 eksi gordum tabi bu kilo deyil odem, cunku hafta sonu kacirinca geri geldi,ama dedigin gibi onemli olan ekmegi en aza indirmek ve bol spor yapmak💪🏻💪🏻
Zamansiz_ karamelek21 yuppi🥹🥹 yok 60 lari istemiyorum ne yalan soyliyim bi 3 4 kilo daha giderse hic fena olmaz artik 70lerdeyim diyebileyim yeter 🥹
anonim9 karamelek21 haklisiiin vallahi ama adana aşırı sıcak olmaya başladı hiç spora halimiz kalmıyor yaaaa hiç baslayamadim 😂😂😂
anonim9 Zamansiz_ senin şu kilon benim gozlerimi dolduruyor 😂😂😂 her gördüğümde ayrı bı şok oluyorum 😂😂
karamelek21 Zamansiz_ nerden nereye geldin valla helal olsun sana bacim 💪🏻☺️ cok zayiflikta yakismiyor, banda boyle iyisin verme diyolar ama bn kafaya koydum 62 gormek istiyorum 😂 birde göbek gitsin o sporla gidecek birsey oyuzden sporada yuklendim
Zamansiz_ anonim9 umarim sok gecirmen olumlu yondedir 7 haftadir sabit kalmak maf etti yaw psikolojimi🥲
Zamansiz_ karamelek21 ayy bu ara ben cevreden cok tuhaf seyler duyuyorum ya gecen sene cok kilolusun bu ne hal diyen bu sene yeter cirkinlestin cokeceksin hastalanacaksin vs diyen diyene ama bu beni bi acidanda mutlu ediyor 🥹😂😂🤷🏻♀️ ay sporu alışkanlık etmemiz sart sapsarttt
anonim9 Zamansiz_ olumlu kız tabikiiiii. 80 ler diyorsun 70 leri ucundan gördüm diyosun. Diyorsun da diyorsun 😂😂😂 75 i evliligimjn ilk ayında görmüstum ahahsh