Kızlar benim 5 yıldır çocuğum olmuyordu çok tedavi oldum ama olmadı şimdi eşimle boşanma aşamasındayız kazayla bir şeyler oldu iki tane ertesi günü hapıda içtim adetim 4 gün gecikti bende test yaptım pozitif çıktı bu haplar hiç bir işe yaramıyor mu ya adet zamanımdan 1 gün önce de kahve rengi akıntı geldi iş çıkışı sağlık ocağına yetişemiyorum kan vermeye acillerde hamilelik testi yapmıyorlar

edelvaays Izin alıp gündüz gitmeniz gerekli, yada özelde kan verecekseniz. Aciller geri çevirir, özel daha mantıklı

Ben acile yerleşme kanaması geldi öyle gitmiştim kan alıp bakmışlarsı sizde hafta sonu diye kadın doğum kapalı randevu bulmakta zorlanıyorum derseniz belki bakarlar yada baş ağrısı karın ağrısı var diye gidip ama gebe olma düşüncem var diye kan verebilirsiniz durumunuz varsa eğer özele gidin erken gebelik testi yapın bir kaç tane hepsi çift çizgiyle hamile siniz o zaman

yaren41 dün test yapmıştım bugün tekrar yapsam olur mu ki baş ağrısı için gitsem kan versem orda çıkar mı

edelvaays idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar tekrar yapın pozitif çıkarsa kan verin

edelvaays

edelvaays çıkar zaten günün gecikmiş gebelik testi yapın eğer çıkarsa kan tahlili verin baş ağrısı diye gidin ama gebelikten şüpheleniyorum iğne değilde parol birde kan tahlili isteyin

edelvaays acillerde nasıl yapmıyorlar ya ben iki hamileliğimde de acilde yaptırdım ilkinde zaten çok heyecanlı gitmiştim direk odaya girince test yapın dedim yaptılar ikincide de ilaç kullanıyordum şüphem var dedim yaptılar yani yapmak zorundalar belki antibiyotik içeceksin belki alkol alacaksın yapmaları lazım

yaren41 tekrar test yaptım daha iyi bir test aldım onunla denedim negatif çıktı

peynirlimakarnaa Onların gözünde bu durum acil olmadığı için polikliniğe yönlendiriyorlar. Acilde gebelik testi yaptırabilen çok az kişi gördüm. Maalesef çoğu yer geri çeviriyor.

vahsikelebekk yarın tekrar alacağım bugün hiç aklıma geldi bir sürü almak 1 tane almıştım ama negatif çıktı dün ki çizgi de çok azdı zaten ertesi günü hapı adeti geciktiriyormuş sanırım o yüzden gecikti

edelvaays ertesi gün hapı geciktirme yapar ve ara kanamalar yapabilir kanamam sadece bir keremi geldi ilk yaptığın test hemen mi çizgi çıktı yoksa bekledi mi belediye çift çizgi çıkar bence hamile değilsiniz içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun boşanma aşamasındasınız inşallah bişey çıkmaz

yaren41 hapı kullandıktan 2 3 hafta sonra falan lekelenme geldi pazartesi günü çok çok az bi kan geldi adet öncesi biraz gelir ya adet olucam sandım sonra bu pazartesi günü yine kahve lekelenme geldi ped falan taktım hatta adet olucam sanıp baya geldi sonra geçti adette olmadım dün ki test bekledim 10 dk sonra falan pozitif oldu belli oluyor ama baya az bugün ki teste de negatif çıktı fotoğraf atamıyorum size buradan atacaktım aslında ![](https://)

edelvaays test ilk 5 dakika içinde çift çizgi çıkarsa pozitif sayılıyor benim mesela 15 saniye sürmüştü hamile olduğunu öğrenmiştim sizinki yerleşme kanmasıda değil adet olucaksınız ama tam daha gelmemiş adet yada hamile belirtiniz varmı çünkü hep hamile olmayı önlüyor ve onu ilişkiye girdikten kaç saat sonra içtiniz oda önemli