edelvaays birkaç tane daha test yapabilirsin bazen kaset teslerde bozuk çıkabiliyor

peynirlimakarnaa yok canım biz gittik yapmadılar acilde burda sağlık ocağına gittik o yüzden sonra

peynirlimakarnaa Onların gözünde bu durum acil olmadığı için polikliniğe yönlendiriyorlar. Acilde gebelik testi yaptırabilen çok az kişi gördüm. Maalesef çoğu yer geri çeviriyor.

edelvaays sen tekrarla testi en iyisi Bidaha sabah ilk idrarla

vahsikelebekk yarın tekrar alacağım bugün hiç aklıma geldi bir sürü almak 1 tane almıştım ama negatif çıktı dün ki çizgi de çok azdı zaten ertesi günü hapı adeti geciktiriyormuş sanırım o yüzden gecikti

edelvaays ertesi gün hapı geciktirme yapar ve ara kanamalar yapabilir kanamam sadece bir keremi geldi ilk yaptığın test hemen mi çizgi çıktı yoksa bekledi mi belediye çift çizgi çıkar bence hamile değilsiniz içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun boşanma aşamasındasınız inşallah bişey çıkmaz

yaren41 hapı kullandıktan 2 3 hafta sonra falan lekelenme geldi pazartesi günü çok çok az bi kan geldi adet öncesi biraz gelir ya adet olucam sandım sonra bu pazartesi günü yine kahve lekelenme geldi ped falan taktım hatta adet olucam sanıp baya geldi sonra geçti adette olmadım dün ki test bekledim 10 dk sonra falan pozitif oldu belli oluyor ama baya az bugün ki teste de negatif çıktı fotoğraf atamıyorum size buradan atacaktım aslında ![](https://)

edelvaays test ilk 5 dakika içinde çift çizgi çıkarsa pozitif sayılıyor benim mesela 15 saniye sürmüştü hamile olduğunu öğrenmiştim sizinki yerleşme kanmasıda değil adet olucaksınız ama tam daha gelmemiş adet yada hamile belirtiniz varmı çünkü hep hamile olmayı önlüyor ve onu ilişkiye girdikten kaç saat sonra içtiniz oda önemli

eyoss gebelik varmi

eyoss silik çizgi görünüyor

eyoss silik çizgi görünüyor canım 2 gün sonra testi tekrarla

14 gün sonra

yaren41 bir kaç kere test yaptım hepsi negatif çıktı ama hala adet olmadım 🫠

eyoss benim de ilk testim böyleydi sonra bir kaç test daha yaptım negatif çıktı sende gebelik var mı?

edelvaays canım benimde baya gecikmem olmuştu 23 gün falan test yaptım negatif ti ümidimi kestim sonra hastaneye gidip kan verdiğim zaman hamile olduğumu öğrendim

asyarana 5 6 tane test yaptım hepsi negatif hepsi yanlış olur mu :(