Kızlar merhaba , düğünüm olalı bir aydan fazla oldu . Annemin tarafını zorla düğüne getirttim . Babamın tarafı zaten yok . Düğün de uzaktaydı . Bir iki ay veya daha fazla nasıl geleceği vb konuşması oldu. Sözde ben düğünde onlarla hiç ilgilenmemişim felan. Hayır ev benim değil . Nasıl ilgileneceğim . Şuan hepsi benimle küs . Dayım düğünde beni öldürecekmiş gibi bakıyordu . Neredeyse hiç oynamadılar bile . Balayından sonra saçımı kestirecektim . Dayım dükkan dolu gelme dedi . Şaka gibi , yengem telefonumu açmadı . Teyzem trip attı . Ailemden ayrı ve uzaktayım . Kimse ne aradı ne de mesaj attı . Eşimin tarafı arayıp sordu eşimi. Ben de onlarla küstüm . Haksız mıyım ?

duo haklısın seni aramayanla sebebsiz trip atanla işin olmasın zaten evlenmişsin yeni kurduğun aileye odaklan eşinle mutlu olmaya bak

• duo bunu yanıtladı.
    • duo bunu beğendi.

duo
      Kaç yaşına gelmiş insanlar. Düğünün esnasında hepsi ile tek tek ilgilenmeni mi bekliyorlarmış. Bu onların ayıbı. Herkes bir yere kadar. Üzülürsün ama boşvermeye bak. Sürekli düşündükçe bu evliliğine de yansır. Kimseyi memnun etmek zorunda değilsin.
      Akraba=Akbababadır.

duo sonuna kadar haklısın onlar akraba değil AKBABA
      Birincisi o senin düğünün ve dilediğince düğününü yaşıcaksın sen kimseyle ilgilenmek zorunda değilsin ki onlar seninle ilgilwnke ZORUNDA. Çünkü neden senin düğünün SENİN SENİN sen bu düğünü eğlenmek için yaptın milletle ilgilenmek için değil. Ay ben sinir oldum. Onlar küs ise sen milyon kat küs bir daha da konuşma öyle boş insanlar hayatında kalabalıkmış. Ayyy çıldırmalık lan kendi düğünümde eğlenmeyi kesmedim ilgilenmedim diye trip yiyorum. Allah seni kurtarmış valla bak. Hiç düşünme hayatına bak. He bir tavsiye. Senin akrabaların sana Küstü diye boşluğa düşüp kocan tarafına da çok yükselme. boşluğa düşersin onlar sana bir iki iyi davranır onlara yönelirsin sakın haa. Tabi Allah için iyiyse bir şey demem ama bu tavsiyeye dikkat et.

• duo bunu yanıtladı.
      • duo bunu beğendi.

duo bunu yapma. Sen eşinle kendine bak hayatını yaşa. Allah’ım bir ömür boyu mutluluk versin size.

• duo bunu beğendi.

firdevskartal Onlar daha iyi diye düşünmeye bile başladım . Tabii ki onlar iyi olsa bile halen tam tanımıyorum . Çok fenalar . İyi dileklerin için çok teşekkür ederim 🙂

duo Bazen aileler destek değil köstek oluyorlar. Benim en şükür ettiğim şey annemin mükemmel olması. Bütün akrabalarım bana kötü olsa, annem hepsini dize getirir yine beni mutlu eder. Kısacası, sizi düşünmeyeni sizde düşünmeyin. Aile veya bir başkası madem böyle yapıyorlar siz de hayatınızdan çıkarın.

• duo bunu yanıtladı.
        • duo bunu beğendi.

kaardelen benim de annem sağ olsun herkese karşı geliyor. Bu yüzden iyi ki böyle bir annene sahibim diyorum

duo sen ilgilenmemismisin? Ay cocuk mu bunlar ya kusura bakma yani ama sen gelinsin sonucta 🤷🏻‍♀️
          Kafaya takma en büyük nankörlükler cogu kisininde dedigi gibi akraba denen akbabalardan geliyor zaten! Sen esinle mutlu ol yeter böyle kendini yipratma.. ceviz kabugunu doldurmayacak biseyi bahane ederek böyle tavir alanlar bana göre firsatci oluyor yani firsat bulalimda küselim diye bekliyorlar o yüzden yol ver gitsin dayi amca teyze hala her kimse kiymetini degerini bilmeyen kim olursa olsun YOL VER SALLAAA 🌸❤️

• duo bunu yanıtladı.
          • duo bunu beğendi.

duo üzülme sen onlar üzülsün 🌸 bu arada hayirli olsun bir ömür mutlu olun insallah 🙏🏻❤️

• duo bunu beğendi.