Ya ben de asker eşiyim . Eşim göreve gitti . Normalde öğretmenim ancak sistem sağolsun ne yazık ki atanamadım . Bu yüzden canım sıkılmasın diye oturup yabancı dil çalışıyorum. Bulunduğum yer çok sıkıcı ve lojmanda kalıyorum. Dışarıya da çıkmıyorum merkeze uzak . Asker eşleri genelde ne yapıyor ya merak ettim. Asker eşleri arasında çok dedikodu olduğu ve eşinin mesleğini sahiplendikleri için arkadaş olmuyorum .

Evde bebek bakıyorum eşim görevde :) oğluşla geciyo zaman birbirmize yetiyoruz :)

tssss bizde 😂görev durumu yaşamadık ama evde ya da dışarda hep oğlumla takılırım😂

• duo bunu beğendi.

duo benim de 3 ay oldu eşim göreve gideli hamileyim ailemin evine yerleştim şimdilik baya sıkıntılı ama yapacak bir şey yok🤦🏻‍♀️

tssss hiç sıkılmıyor musunuz peki ?

damlaa_ Allah yardımcın olsun . Ben eşimle konuştum . Ya bu sene yada 10 senesini tamamladıktan sonra mesleği bırakacak . Ben yapamam

damlaa_ Görev de olduğu zaman ne yapıyorlar ? Çok merak etmişimdir asker eşlerini vesaire zor olmalı.

duo ama sen eşinin işini bilerek evlendin. Neden şimdi zorluyorsun. Kusura bakma ama askerlerin aldığı parayı normal çalışarak alamaz çok ararsın bugünleri. Ben söylüyeyim

duo görevleri yok nöbetleri var çok vardı nöbetleri şimdi daha iyi. Evde ise beraber çıkıyoruz evde değilse bebek yaptım oyun oynuyoruz 😂

firdevskartal bak kesinlikle doğru bir yakınım eşi bıraksın istedi sonra iş bulamadı özel sektör falan şimdi pişman oldu devam etseydi dio para da değil işsizlik kötü

duo eşin görevlere uzun süre mi gidiyor bırakınca ne yapacak

• duo bunu yanıtladı.

duo bende 3 yıl sonra bırakmasını istiyorum büyük ihtimalle de öyle olur

kaardelen benimki Suriye sınırda 24-24 nöbetleri oluyor geçiş vs oluyor onların engellemek bir nebze

firdevskartal Evet maddi açıdan doğru . Ben zaten asgari ücretle çalışan ve üç çocuğa bakan annemin yanından gelip evlendim . Evet biliyordum da ama yalnız kalmıyordum , ailem vardı . Zaten sadece ben değil eşim de bırakıp aile olmak istiyor . Ben başta bırakma diyordum ,o ısrar ediyordu . Şimdi ben de istiyorum

momd şuan atlayışı olduğu için bir aylığına gitti . Genel de 6-7 yok . Yeni evlendim şimdi nasıl olacak tam bilmiyorum. Mesleği bırakınca zabıtalığı düşünüyor. Aslen urfalı . Orada kendi evimiz var . Arabamız da var

duo valla benim srfsiz de uzman çavuş. İlk başlarda o da diyodu çıkcam diye şimdi emekliliği beklerim diyo Bu ekonomi de fikirler değişir.
                  Merkeze uzak çıkamıyorum diyosun ya nerdesin şuan kıbrıs mı?

duo maddiyat sonrası zorlamıcaksa bıraksa daha iyi 6-7 ay çok ya vallahi nende yapamazdım sanırım ama bizi maddiyat zorlar o yüzden devam. Zabıtalık memurluk yanı aslımdsa demi malasef oda olmuyor torpil olmalı gibi benimde eşim bırakmak istiyor ama hem maaş düşecek hemde olmama ihtimali yüksek zorluyoruz da hani belediye başkanları ile görüşme oluyor ama dedikleri başvuru çok alamayız. Benimki uzun süre görevlere gitmez meseleye devam etse bile sadece doğuma aylık yada 15 20 günlük görevler olur

• duo bunu yanıtladı.