Asker eşleri
firdevskartal yok canım ben ilçedeyim bebekte olunca o yüzden çıkmıyorum eşime dersem çıkarır merkeze vs pikniğe evde olunca oda evde olunca sıkılmıyayıö diye çıkarır. Benim eşte bırakcam dio bazen memurluk olırsa çıkmak isterim dio ama sonra vazgeçiyor. Eşinle barışmadın mı
firdevskartal Hakkârideyim . Merkezde yapılacak zaten hiçbir şey yok . Kıbrıs olsun başka güzel bir şehir olsa her gün gezerim 😀 evde ne duracağım ya yeri keşfetmek varken
duo kıbrısts girne ve ya gazimağusa olsa yine iyi ama lefkoşa değirmenliğe giderseniz orası daha berbat. Sokaklarda bakkal bile yok bi büyük market var arabayla 3 km uzakta 😀
firdevskartal beni korkutma ya 🥹 ama Hakkâri genelde tayinde Kıbrıs’a atıyormuş . İyi bir yere
duo arkadaşımın eşi de Hakkari’den kıbrısa tayin oldu güzelyurt diye orası muhteşem. Ben süremedim o güzelliği benim koca yüzünden inşallah siz süpersiniz çıkarsa tabi.
firdevskartal inşallah sen de güzel günler görürsün . Umarım bizde güzel bir yere tayin ediniriz
duo benim artık geçti o işler ben boşucam 😃 tabi asker olduğu için değil kumar ve karı kız mevzuları yüzünden. Bir de dikkat et eğer kıbrısa çıkarsa tayininiz ipleri eline al para gelir giderlerini sen kontrol et. O iş yerindeki işe yaramaz arkadaşları yüzünden sanal kumara alışabilir
firdevskartal yok , burada da kumar oynayan var ama eşim oynamıyor . Ona güvenim tam
duo maşallah maşallah 🧿