Selam kızlar. Dayımın kızı ile konuşuyorduk bugun bir kaç problemlerinden bahsetti bana. Fikirlerimi söyledim ne yapması gerektiğini de söyledim ama yinede tarafsız bir kaç yoruma ihtiyacı olduğunu söyledi. Şuanda cep telefonu garantide olduğu için uygulamayı kendisi indirip soramıyor bende buradan bahsedince kendisi için post açmamı rica etti..
Sorun şu ki eşi çok değişik bir insan. Evde sadece biraz çocukla ilgileniyor daha sonrasında çalısıyor uyuyor yani bu kadar. Cinsel hayatlarınında cok iyi olmadığını söylüyor bazen araya 2 3 hafta girdiğini söylüyor. Ve eşi sürekli baska kadınlarla yazısıyor telefonda. Kuzenim bunu yakaladığındada baska arkadaslarının üzerine atıyormuş suçu, beni çok manüpüle ediyor diyor. Kadınların numarasını baska isimlerle felan kaydediyormus yakalandığındada sen çok kıskancsın o yüzden yaptım diyormuş ama kuzenim diyorki ben cok kıskanc değilim, ben onun nasıl bir karaktere sahip olduğunu bildiğim için böyleyim 2 kere selam verir 3. Ye s….kmeye çalısır diyor. Adamın aileside cok mudahale ediyormuş herseye özellikle annesi eve iğne bile alsam karısıyor diyor. Boşanmak istediğimi defalarca söyledim ama bir şekilde beni ikna ediyor bosanmıyor diyor ama artık yüzünü görmeye tahammül edemiyorum çok soğudum diyor .uzun lafın kısası fikir bekliyor ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli. Bir tane cocukları var bu arada 3 yaşında.

aynoluyonoluyo 1 kere aldatan hep aldatır nettt oyüzden boşanmaya niyetliyse hiç vazgeçmesin.hele birde soğudum diyorsa biz nekadar devam etsin desekte boş maddi imkanı varmı boşalırcasına devam edebilecek önüne bakacak kadar

aynoluyonoluyo yapacağı tek şey artık kör sağır olup boşanmak duygusal değil artık mantıkla hareket etmek hoş sevgisiz toksit bir evlilik. Bu evlillijte bulunarak kendisine eziyet ediyor.

aynoluyonoluyo yorum yapacak bir şey yok ki her şey açık ve net bir şekilde ortada çözümü de biliyor..buraya soruyorsa boşanma niyeti yok gibi o zaman da adam yaptığından vazgeçmez görmezden gelsin keyfini bozmasın ne diyelim

annekadin hayır ya ne yazık ki yok o almanyaya yeni geldi doğru düzgün dil bilmiyor hiçbir mesleği yok hiçkimsesi yok. Bende yakın değilim o baska sehirde ben baska sehrindeyim almanyanın arada bir iki günlüğüne geliyor. Ailesine açmış konuyu biraz onlar inanmamış çünkü eşi öyle bir profil çizdi ki milletin yanında kuzenimi el üstünde tutuyor ne isterse alıyor yapıyor felan el iyisi ev kötüsü dedikleri bu heralde

annekadin hayır ya ne yazık ki yok o almanyaya yeni geldi doğru düzgün dil bilmiyor hiçbir mesleği yok hiçkimsesi yok. Bende yakın değilim o baska sehirde ben baska sehrindeyim almanyanın arada bir iki günlüğüne geliyor. Ailesine açmış konuyu biraz onlar inanmamış çünkü eşi öyle bir profil çizdi ki milletin yanında kuzenimi el üstünde tutuyor ne isterse alıyor yapıyor felan el iyisi ev kötüsü dedikleri bu heralde

momd eşi asla yanaşmıyormuş ailesini katıyor işin içine diyor benim yanımda ailesi beni tutuyor ama arkadan oğullarını pohpohladıklarını biliyorum diyor. Eşi en ufak olayda babasını çağırıp bir şekilde manipüle edip orta yolu bulduruyormuş..

• momd bunu yanıtladı.

lgrth aynı cümleleri kurdum sevgili @lgrth 🫶🏻 ama kendine güveni yok işim yok dil bilmiyorum kimsem yok ne yapacağım diyor sürekli.. eşide asla boşanmaya yanaşmıyormuş adamın yüzüne senden tiksiniyorum sana içimde nefret bile kalmadı azıcık gururun varsa beni boşarsın demiş bir adam için ne kadar ağır cümleler ama boş adam yanaşmıyor..

aynoluyonoluyo kuzenin bosansa esinden nafaka ve devletten maddi anlamdada destek alir.. kirada kaliyorlarsa kira yardimi alir ama calismasi evi cocugunu bi sekil gecindirebilecek durumda olmasi gerek

aynoluyonoluyo
                  Arkadaşınız aslında ne yapması gerektiğini biliyor ama bunu yapmayı göze alamıyor anladığım kadarı ile. Ya 3 maymunu oynayacak ya da bu benim kaderim diyecek. Keşke demese…
                  Böyle bir adam iflah olur mu bana göre olmaz. O şüphe hep devam eder kadının içinde. Zor bir durum. Allah yardımcısı olsun.

belladonna yapmayıda denedi canım🫶🏻. Ama kayınpederi çok müdahale etti yalandan kalp krizi geçirecek felan oldu, gelmiş kuzenime kızmış siz ne istiyorsunuz madem böyle şeyleriniz vardı neden evlendiniz neden çocuk yaptınız vs vs diye. Anladığım kadarıyla oğullarına toz kondurmuyorlar evet kuzenimin yanında onada kızıyorlarmış ama arkadan pohpohladıklarına o kadar eminim ki diyor. Ne zaman kuzenim çıkıp beni aldattı dese ya tatile gönderiliyor, yada kocası hediyelere boğuyor resmen sus payı veriyorlar kıza. Defalarca söyledim diyor tiksiniyorum senden, sana karsı hiçbirşey hissetmiyorum boşanmak istiyorum ne olur bırak dedim diyor ama nafile. Evden gönderiyorum hiçbirşey olmamış gibi akşama geri geliyor diyor ben çıkıp gitsem gidecek hiçkimsem yok ne bi akrabam ne bir komşum ne bir arkadaşım diyor.. ne akıl vereceğimi şaştım kızcağız hayatından bıkmış gibi. 25 yaşında ama sanki içi 85 gibi olmuş kafasında nerdeyse siyah saç kalmamış halini görüncede çok üzülüyorum…

aynoluyonoluyo kimin ne dedi naptı önemsiz bu durumda kendisi dava açacak ve boşanacak iş bulur ev bulur ayrılır. Manipülenin farkında o zaman sağır olacak duymayacak artık. Öyle bir evlilik hayatı olmaz eş demek yoldaş demek yol arkadaşı dost demek hayatı paylaşmak beraber gülmek beraber savaşmak bu yoksa adam laylaulom ise aldatıosa eş olmuyorsa o adamın yanında durmanın manası yok eziyet o yüzden ayrılmalı

aynoluyonoluyo
                      Gerçekten çok zor bir durum. Aile tamamen sıkıntılı. Ne denir bilmiyorum tek diyebileceğim Allah yardımcısı olsun, üzüldüm daha çok genç ve çok çaresiz.

aynoluyonoluyo yapacağı şeÿ belli bunun kuzeninde farkında arkasnda kimse yoksa farklı bir ülkedeyse bu karar onun için zor olabilir şuan ona verilebilecek en güzel tavsiye gerekirse çirf korunma yapsn ama o adamdan 2. Bir çocuğu dünyaya getirmesin

aynoluyonoluyo sllah yardımcısı olsun ama cesitli devlet destekleri bulunuyor bence faydalanabilir tabi nekadar gecinebilir muamma.ama eger ki aldatılıyorsa ve kanıtlarsa velayet davasında da nafaka da da onun yararına olur kuru kuru boşanma davası açmasın bence

aynoluyonoluyo yaa hem boşanmıyor hem özgürce takılıyor ne şiş yansın ne kebap..görmezden gelecek yok sayacak o zaman aldattığına eminse mümkünse yatağını da ayırsın hastalık falan kapar bir de o bela olur 🥲

aynoluyonoluyo erkekler rutini sever bence keyfi bozulmasın diye umursamıyordur.Evde cocuğa bakıyor ,evin işini görüyor,ihtiyacını gideriyor köpeğin boşanıp napsın.Nefret ettiğim erkek tipi 🤬😤

aynoluyonoluyo
                            Seni. Bir şekilde ikna ediyorsa sorun sende . Boşanmayı isteyen sensin ama ikna olmaman gerekir bu durumda. Çünkü yarın yine aldatacak. Biliyorki dönüp geleceği yer var.