aynoluyonoluyo canim orda nasil bilmiyorum gitsin bi almanca kursuna yazilsin gayret etsin ögrensin yada cat pat konusabildigi kadarda olsa mutlaka ona görede bi is vardir. Ben avusturyada yasiyorum inan burdada cat pat almanca konusan insanlar bi yerlerde calisiyor maksat bi ise girip calismak eminim yapabilir arastirsin ve kendini gelistirsin ! Ömrünü bu adamla heba etmesin yazik etmesin kendisine
Ne yapmalı?
annekadin aynı şeyleri söyledim kanıtlarıda var ama sadece konuşmaların parça parça kısımları var yani adam kıza numaramı kaydet resmni göreyim diyor kız kaydetmiyor yada kadına mesaj atıyor işte karım bugun işyerine gelmezse sen gel seni burda becermek istiyorum felan yazmış. Baska bi kadına bugun hersey çok güzeldi sana asık olmaya basladım felan yazmış.Bunların mahkemede yeterli olmayacağını düşünüyor kendince. Bilemiyorum durumları çok karışık elimden gelen birsey olsa ben yapacağım yani.
lgrth zaten yatak olayları çok nadirmiş 2 3 haftada bir bazen aylar geçiyor diyor. Çocuğun üzeirne yemin ediyormuş hiçbir kadınla beraber olmuyorum diye..
annekadin Allah böylelerinin bin türlü belasını versin karakter yoksunları
Bubenimoykumm söylüyorum ama anlamıyor kızı o kadar korktmuslar manipüle etmişler ki anlatamam sana. Ve birde işin şu boyutu var dayımlar kuzenime eğer boşanırsan türkiyeye yanımıza döneceksin diyorlar, ama kızın cocugu var kocası hayatta cocugu türkiyeye göndermez e kuzenimde cocugundan vazgecmez iki ucu boklu değnek askım bunlarınki. Bugun bunları duyunca eşimin elini ayağını öptüm valla bende adamı yiyordum ne zamandır dısarı cıkmıyoruz bu nasıl evlilik diye..
Moonlight_ burdads öyle askım almanyanın zaten yarısı türk belki asgari ücretin altında çalısır ama çalısabilir. Kursda kolay cocugu krese verse devlet para istemiyor zaten üstüne kursa gönderiyor kirasını ödüyor nafakasını da alır ama kızcağızı cok korkutmuslar cesareti yok
aynoluyonoluyo tamam iste ne güzel kursun hayatini neden korkuyor nasil korkutuyorlar gitsin gerekirse polise desin tehdit aliyorum söyle böyle diye. Bunlar bulmus bu kizi korkuyor nasilsa cesaretide yok diye kullaniyorlar resmen istedikleri gibi ele gecirmisler 🤬
aynoluyonoluyo demek ki bosanmaya karar vermemis ki adam ikna etmis eğer gerçekten kararlı olsaydi bu kadar aldatilmayi beklemez bosanirdi
aynoluyonoluyo hiç inandırıcı gelmedi..2-3haftada bir yapmaya dayanacak biri değil anlattıklarınıza göre o araları dolduruyordur yapmamışsa bile fırsatı olmamıştır niyeti ortada..
Moonlight_ söylemiyor ama şiddet gördüğünü düşünüyorum. Bir kaç kerede cocuğuyla tehdit ettiklerini duydum ama şimdi neyi kullanıyorlar bilmiyorum
lgrth değil mi bencede en kötü esc gidiyordur ama mutlaka yapıyordur diye düşünüyorum
aynoluyonoluyo cocugu ile hic bi sekilde bisey yapamazlar eger dediklerini yaparsa yani calisip düzenini kurarsa cocuk annede kalir ve siddet varsada bunu ispatlarsa cocuguda göremez yani bu devlette kadini ezmek öyle kolay degil gözünü acsin bir an önce kendisi icin degilse bile cocugu icin yapsin
aynoluyonoluyo aynen yani erkeğin o kadar uzun süre aç kalacağına inanmıyorum nedense
aynoluyonoluyo ben onun nasıl bir karaktere sahip olduğunu bildiğim için böyleyim 2 kere selam verir 3. Ye s….kmeye çalısır diyor.
Huyu böyle demese belki daha ikna edici olurdu ama böyleyse zaten imkansız rahat durmaz belki de o yüzden karısının yanına gelmiyordur
aynoluyonoluyo ayyyy olmaz mı yaa bence olur daha ne olsun ki fotoğraf tarzı birşeyler yakalamak istiyor galiba
aynoluyonoluyo amiiiinnnnnn
aynoluyonoluyo ikna olmasın direkt boşansın. İkna olunca nasıl olsa bu ikna oluyor ben devam ederim diye düşünür. İkna olmasın kendini salak yerine koydurmasın direkt boşansın. Bu ne ya ne iğrenç erkekler var. Yazık etmesin gençliğine
@momd @firdevskartal @lgrth @Bubenimoykumm @belladonna @TombulHatun @Moonlight_ @Sutlucikolati @annekadin
Genel bir güncelleme yapayım dedim kızlar. Dün eşi eve gelmemis kuzenim kayınpederini felan aramış sabaha karsı gelmis kocası eve uyuyunca telefona baktım diyor bir kadınla bulusmus onun yanından gelmis kadının attıgı son mesajı görmemiş kocası kadın saatini burda unutmussun bebeğim yazmış… kıyameti kopardım bugun dedi amaa işin sonunda kayınpederi 50 bin euro sus payı vermis hesabına yatırmıs bugun 😂😂 ne yapacaksın diyorum söz verdi bidaha olmayacak diyor😂 bazı insanların eliyle kendi hayatını mahvettiğini düşünüyorum ve birdaha bu insanların hiçbir derdine ortak olmayacağım.. affediyorsa sesi soluğu çıkmadan otursun çeksin demekki 50 bin eurolukmuş gururu🤷🏻♀️değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim 💕💕
aynoluyonoluyo sus payı
E sussun otursun yerinde razı bu durumlara zaten baştan belli görmezden gelsin şaka gibi Rabbim kimseye böyle bir durum yaşatmasın
aynoluyonoluyo affediyorsa sesi soluğu çıkmadan otursun çeksin demekki 50 bin eurolukmuş gururu🤷🏻♀️
Aynen öyle bir de oturup üzüldüğümüzle kalıyoruz
aynoluyonoluyo kusura bakma ama arkadaşın hakediyor o zaman. Değil euro dünyayı üstüme yapsa ben bu hale düşmem
aynoluyonoluyo o da herşeyi hakkediyor bacım ozaman