aynoluyonoluyo bugün 50 bini veren yarın yüz bini de verir yine yapar yani
Ne yapmalı?
aynoluyonoluyo pes yuh yani kusura bakmada ne gurursuz insanmis ya kendisine hic saygisi yok böyle insanlari parayla satin alirsin iste böyle ! Sonra dert yanmasin boynuzlanmayi hak ediyor kusura bakmayin ama öyle yani kocam aldatiyor ama cebim doluyor hesabi bununki nerdeyse kendisi yollicak sus payim gelsin diye 🤷🏻♀️ ay midem bulandi cidden nasil yatagina alabiliyor bu adami nasil yan yana durabiliyor bile bile? Bi daha yapmaz canim b.k yapmaz !!
lgrth gerçekten ona cok üzüldüm biliyomusun tüm gece kafama taktım bir çare düşündüm hep ama iş 50 bin euroya bakıyormuş
firdevskartal hakediyo canım demekki kendine bunu yakıştırıyor ne diyeyim
Moonlight_ daha fazlasını yapacak ne de olsa parasıyla değil mi? Allaha büyük konuşmuyorum böyle bir durumda b..k yerim ama yinede affetmem.. dışarının iyisindense bu benim kötüm en azından demez mi birde çıldıracaktım🤦♀️🤦♀️ birdaha asla beni arayıp bu konularda konuşmamasını kendine bu kötülüğü yapanın bana neler yapacağını tahmin bile edemeyeceğimi söyledim ve kapattım. Kendi etti kendi çeksin.
aynoluyonoluyo inanmiyorum 🤦🏻♀️ bide akil veriyoruz düsünüyoruz ne yapabilir diye..
Iyi otursun ceksin ozaman dirdir edip kimseye dert yanmasin boynuzlanmaya devamkeeee
aynoluyonoluyo 50 bin Euro da az değil 🤣 böyle şeyler okuyup empati yapınca çok üzülüyorum ya
aynoluyonoluyo dışarının iyisindense bu benim kötüm en azından
Yuh mantığa bak iyi demişsin seni de doldurup üzmesin
aynoluyonoluyo
Sus payları ile aklını kullanırsa zengin olur. Gidişat böyle olursa..
Sen de boşver, arkadaşın mutlu.
aynoluyonoluyo para tatlı geldiyse demekki, hiç bir insan aldatılmayı hak etmez diyoruz ama bazıları da kendi istiyor kusura bakmasınlar yani, 50 bin euroya susan 150 bine neler yapmaz tövbe est. ya, üzüldük bir de akıl vermeye çalıştık sen de hiç derdine ortak olma he de geç olurda bir daha yaparsa bu sefer 100 istersin dersin
TombulHatun çok haklısın canım.. ettiği gibi çeksin kılımı kıpırdatmam dahada..
aynoluyonoluyo boşanmaktan başka ne yapabilir ki adam olmaz o böyle devam eder ömrünü çürütmesn kıymet bilmezin tekiyle
aynoluyonoluyo iyyy kuscam