Kızlar eşimin insaftan kesfeti baktığın zaman öyle değil fakat bir reelse girdin kaydirince sürekli acik secik kızlar çıkıyor ilgilenmiyorum a basiyorum aynı şekilde sürekli çıkıyor . Eşime söyledim sen bakmazsan çıkmaz diye bakmıyorum ben feln dedi sen baktığın için çıkıyor dedi ama ben sürekli ilgilenmiyorum kısmına basiyorum .?? Sizce neden çıkıyor olabilir sinirleniyorum artık

??🙄🙄

Biraeyler yazın

ofbuneya boşuna günahını alma ben kesfeti kırk kez sıfırladım yine karşıma bir sürü çıplak derecede escrt videosu çıkıyor haftada bir sıfırlamaya başladım yanlışlıkla bir tane video baksam keşfet fulll o kadınlar oluyor kardeşimin hesabı da öyle instagram bu aralar çok bozdu eşin suçu değil

momd bilmiyorum artık cidden 🙄🙄 çok sinir bozucu en son kapattiricam benimkini kapatmıştım

ofbuneya bu bana da çıkıyor malesef akşama kadar yemek videolarına bakıyorum ama ne zmn girsem popo meme tuhaf şeyler çıkıyo 😜🤔

Sehpayı kafasında kırdım adamın keşke daha önce göreydim bu post u 🤭

Benim kendi hesabımda bi bakıyorum hoş olmayan reelsler var. Bakmıyorum ama var anlamadım onluk olmayabilir.

ofbuneya Instagram keşfeti açıyorsunuz ya ilk çıkan genel tüm sayfa onun ilgi alanı oluyor genelde. Ama aşağıdaki reels seçenegine dokununca farklı şeyler çıkıyor bende reels açmıştım ilgilenmiyorum dedim ardından 20 tane öyle videolar çıktı biz yanlış anlıyoruz.

momd Aynen insta çok bozdu o konuda kendini bakmasan bile çıkıyor resmen

• momd bunu yanıtladı.

ofbuneya eşinin listesindeki sapık kişiler bakıyorsa eşine etkileşimden ötürü düşüyor olabilir instagramdaki arkadaşlarının beğendikleri izledikleri felanda ana sayfaya keşfete bazen düşüyor erkeklerde malum bakıyolar o yüzden eşine de düşüyor