momd fredrikaa gerçekten ya sürekli escrt videosu geliyor karşıma telgrm link falan yazıyor baydı sürekli keşfet temizliyorum
fredrikaa momd Bana da abidik gubidik mayolu vs kadınlar geliyor mayolu dediğime bakma yok gibi mayolar yani… Bikini değil Yokini giyiyorlar yani.
burjuva Neye bakıyorsan o geliyor vallaha bende bakıyordum daha doğrusu üzerinde bir kaç saniye durursan tekrarlıyor bir ara makyaja sarmıştım mesela hep makyaj çıkıyordu o yüzden üç yıldır sosyal medya kullanmıyoruz her açıdan kafamız rahat ☺️
hedef ofbuneya Bu aralar instagrama bir şeyler oldu benim keşfetimde etrafındakilerin keşfetide çok alakasız şeyler. Tamamen gündemi vs değiştirmeye yönelik insanların dikkatini başka şeylere çekmeye yönelik. Eşinize kızmayın bence
Cagla1903 ofbuneya Bakıyorlar bakmasa niye çıksın bende niye çıkmıyor eşim de öyle Nalet pslik bakıyor çünkü kac kez söyledim neyi çok fazla izlersen o çıkıyor karşına ilgilendiğin konular çıkıyor çünkü günahsız felan değiller yani
Sevde_20 ofbuneya instagramda kesfeto sıfırlama yeri var ordan sıfırla tam bilmiyorum ama hareketlerin kısmından oluyodu galiba madem rahatsız oluyosun en azından instagram ilgilendigi biseyler onerir ben hic esimde görmedim ama bana çıkıyor çünkü ben bakıyorum ee kadın takip ettigim ünlüler vs var ama dedigim gibi ayarlardan hareetlerden filan bi araştır bak canım madem rahatsız oluyosun yenile orayı inşallah işine yarar 😇