Kızlar size birşey sorucam. Eşiniz size instagramdan yarıçıplak twerk atan bir kadını size yollasa ne yaparsınız ? Ben tepki gösterdim doğal olarak birde kalkmış bana diyor ki ne var bunda . Allah aşkına bende mi var bi tuhaflık!

tubaay bazen eşimde gösteriyor senden beklediğim performans akşam diye.Gözünü oyarım diyip geçiştiriyorum pek takılmıyorum cünkü sosyal medya hep böyle aptal seylerle dolu baksanız da bakmasanızda gözünüze sokuluyor

Mal mısın derim😅 çok istiyorsan bende kaslı baklavalı erkek resmi atim senden beklediğim vücut derim o anlar zaten ne bok yediğini bu erkekler bazen çok doyumsuz oluyor anasını satim ya

mca bence erkekler onlar için emek verileni değil de böyle kaşar tipli olanları tercih ediyorlar . Yani bana göre öyle mesela gün boyu koştur et ama kimin umrunda ki . Ama buna benzer biz bi video atalım edelim hemen adımız çıkar

annekadin ben çok takılıyorum böyle şeylere ve bence normal karşılanacak bi durumda değil . Madem için giderek izliyorsan ona benzer biriyle evlenseydin dedim. Kendileri çok kusursuzlarmış gibi takılmaları beni sinir ediyor .

Ne yemek yaptım ne birşey zıkkım yesin . Kendini haklı gibi savunuyor birde ben ona sinir oluyorum . Bence aldatma sadece cinsellikle alakalı değil bu tarz şeyler de aldatma gibi . Çünkü saygısızlık oluyor biz kadınlar neden bu tarz şeyler yapmıyoruz mesela

tubaay çok yanlış yapmışsın canım. İLK ÖNCE SANA GÖNDERDİĞİ PARMAKLARI KIRCAKTIN SONRA O KADINA BAKAN GÖZLERİ OYCAKTIN

tubaay hem suçlu hem güçlü narsist bunlar. Sen de sakın Yüz verme çünkü bu konuda sen haklısın. Sen onun asker arkadaşı değilsin karısısın. Böyle bir şey bakması facia daha da beter sana atıyor daha da facia.

tubaay Sende hiçbir tuhaflık yok, gayet yerinde bir tepki vermişsin. Böyle bir şeyi normal görmek saygısızlık. Bir ilişkide sınırlar olmalı, kimse rahatsız edici bir şeyi sırf eğlence diye paylaşamaz.

firdevskartal bir insan gerizekalı olduktan sonra ne anlatsam faydasız ne hali varsa görsün karaktersiz köpek . Bana gelince onu giyme bunu giyme bak bakalım giyiyor muyum giymiyor muyum

nurella6 işte biz kadınlar ne kadar zeki varlıklarız ki biliyoruz böyle birşeyin yapılmayacağını ama gel gör ki bunu ona anlat . Allah kadın olarak yaratacakmış bunun kadar haksız olduğu halde trip atan gönül almayı özür dilemeyi bilmeyen narsist birisi görmedim

tubaay işte bunu diyenler sana karısına yasak getirenler dışarda senden kısıtladıklarına bakıyor. Pislik

firdevskartal ne hali varsa görsün gerizekalı yemin ederim çocuğum olmasa hiç çekmem de işte . Rezil edicem ama her yerde . Olur olmadık ortamlarda sürekli bunu göstericem herkese de anlatıcam

tubaay senin hiç bir suçun yok. Maşallahın vardır eminim ama dediğin gibi bu erkek milletine ağzınla kuş tutsan kulağınla tut der

tubaay ona bir twerk yapardım dahada unutmazdi sanırım 😂
                      İyicene bir tokat manyağı yap