Eş sorunu
Ne yemek yaptım ne birşey zıkkım yesin . Kendini haklı gibi savunuyor birde ben ona sinir oluyorum . Bence aldatma sadece cinsellikle alakalı değil bu tarz şeyler de aldatma gibi . Çünkü saygısızlık oluyor biz kadınlar neden bu tarz şeyler yapmıyoruz mesela
tubaay çok yanlış yapmışsın canım. İLK ÖNCE SANA GÖNDERDİĞİ PARMAKLARI KIRCAKTIN SONRA O KADINA BAKAN GÖZLERİ OYCAKTIN
firdevskartal daha beter yaptım köpeği . Bide haklıymış gibi kendini savunuyor mal yüzüme bakmıyor
tubaay hem suçlu hem güçlü narsist bunlar. Sen de sakın Yüz verme çünkü bu konuda sen haklısın. Sen onun asker arkadaşı değilsin karısısın. Böyle bir şey bakması facia daha da beter sana atıyor daha da facia.
firdevskartal bir insan gerizekalı olduktan sonra ne anlatsam faydasız ne hali varsa görsün karaktersiz köpek . Bana gelince onu giyme bunu giyme bak bakalım giyiyor muyum giymiyor muyum
tubaay işte bunu diyenler sana karısına yasak getirenler dışarda senden kısıtladıklarına bakıyor. Pislik
firdevskartal ne hali varsa görsün gerizekalı yemin ederim çocuğum olmasa hiç çekmem de işte . Rezil edicem ama her yerde . Olur olmadık ortamlarda sürekli bunu göstericem herkese de anlatıcam
firdevskartal vallahi bugün oturdum sinirden ağladım neyim eksik ebnde mi var bi tuhaflık diye ama dört dörtlük de olsan yaranamazsın
tubaay senin hiç bir suçun yok. Maşallahın vardır eminim ama dediğin gibi bu erkek milletine ağzınla kuş tutsan kulağınla tut der
firdevskartal sen olsan ne yapardın bundan sonra
tubaay ona bir twerk yapardım dahada unutmazdi sanırım 😂
İyicene bir tokat manyağı yap
tubaay ağzına sıçardım ki sıçmışlığım var.. Mesela bir örnek ilk sevgili olduğumuzda bu arabada story atıyor. Şarkı dinliyor şarkı da “ Uykular haram oldu bak gençliğim yalan oldu” Diye sen misin onu story atan neler neler yaptım bir daha arabada storynin s’sini atmadı. ben neler yaptım neler de işte dediğim gibi sen ağzınla kuş tutsan gider kulağıyla kuş tutana bakar. şuan oğlum küçük o yüzden bekliyorum oğlum büyüsün anne sütünden ayrılsın işe girip boşancam.
perimasali802_ eve geldi ne suratıma bakıyo ne bişe sen misin öyle yapana ağzına sıçtım bıraktım . Böyle bişeyin ne şakası olur ne de başka birşey . Ne bok yerse de yesin umrumda değil karaktersiz köpek . Yemin ederim soğudum gözümden düştü
firdevskartal bende şuan bebeğimin büyümesini bekliyorum . Yemin ederim ne kadar çocuğunla evinle ilgilenirsen ilgilen karaktersiz olana yaranamazsın . Bide bana diyo ki tüh tüh ne korktum ne var bunda . İyi o zaman görürsün bundan sonra bak bakalım neler izliyorum neler yapıyorum dedim .
tubaay iyi yapmışsın daha net anlar ve bidahada yapmaz ilk tepki çok önemli gerçekten
tubaay çok iyi demişsin. Beter olsun