Kızlar selam happykidste gördüm burayı galiba sorumun cevabı burda bana bi akıl verin Allah aşkına ben 22 eşim 26 yaşında 3 senelik evliyim eşimin bu isteksizliği artık çok canımı sıkmaya başladı ben biraz kadın gibi hissetmek istiyorum yani istenilmek istiyorum gerçekten seksi çok istediğimden değil ya ben istersem yapıyo kendi istediği çok nadirdir diyorum ki o istesin ben bekliyim anca 1 ay bekleyebildim kaç kez de söylüyorum artık bana kendimi kötü hissettiriyor yok bu kadar yüksek olma doyumsuz vs üzülüyorum ya kötü bişey mi yapıyorum çevremde kimseylede konuşamıyorum bu konuyu geçen bile biraz açık olucak kusura bakmayın lütfen beyaz gömlek siyah tenis eteği gibi bir etek siyah düz üstü çorap saçlarımda kızıl açtım düzleştirdim makyaj yaptım işte dışardan geldi beni gördü ya hiç bir tepki vermedi inanabiliyor musunuz ya çay içicektik ya dedi onu beklerken fotomu çekip ablama atmıştım baya beğenmişti x’i düşünemiyorum demişti cidden fiziğimde kötü değil bakımsız bir insanda değilim kendi de söyler hatta iki çocukla kendine baya bakıyorsun diye ama niye böyle bu çevremdeki herkes benim güzel olduğumu söyler ama eşim bana karşı o kadar isteksizki ben normalde sarılıyorum öpüyorum onda bile benden uzaklaşıyor hiç nerdeyse öpüşmüyoruz bile of uzun kusura bakmayın açık açık anlattım ama cidden doldum

ciko izlediği farklı şeyler olabilir mi acaba yaşıda genç daha bilemedim oturup konuşsanız bir yada neden istemediğini sorsanız çünkü benim eşimde yorgun olduğunda istemiyor cinsellik ama 1 haftadan fazlada duramıyor ama işi de alirsa yoruluyorsa ondan da istemeyebilir benim aklıma gelen bunlar

• ciko bunu yanıtladı.

ciko şimdi kocası istekli olanlar hep farklı yorumlayacak aklın karışacak iyice 😂 bacım malesef böyle erkeklerde var mesela benim ki Hergün teklif etsem yapar ama adım atmaz ilişki esnasında da bi problem yok öpmez sarılmaz normalde öpersem öper sarılırsam sarılır o tarz bi adam vallaha çok istekli bi kadındım içimi kuruttu hep ben mi adım atıcam diye diye çektim kendimi şimdi o söylüyor benim yapasım gelmiyor kendimi zorla sokuyorum yatağa 5 sene oldu evleneli bize de kendimi bende çok sorguladım zamanında ama hiç alakası yok yani belki senin ki fazladır ama var yani nasıl Hergün birlikte olmak isteyen erkek varsa isteksiz olan da var bunu kabul etmek gerekiyor çok rahatsız oluyorsan konuşup hastaneye gitmesini söyleyebilirsin

26 yaşında ve bu kadar isteksiz olması şaşırtıcı bir ay onun gelmesini beklemene rağmen de tepki vermemesi istememesi şüphe uyandırıyor

• ciko bunu yanıtladı.
      • ciko bunu beğendi.

ciko bunu bn yazdım sandım normalde tesettürlüyum ama evde gecelik vs dururum ama bnmki de isteksiz diyecek kadar az ister hep bnm gitmemi bekler bnde beni sevmediğini beni kendine yakistirmadigini düşünüyorum sevse belli eder öper sarılır en azından yanına çıplak da gitsem afedersin önünde domalsm da bnm söyleyip hareket e gecmemi bekliyo bnde kendimden soğuyorum artık yavaş yavaş kendimden nefret etmeye başladım çevremdeki herkes in kocasına it muamelesi yaptığına şahit oluyorum onlar el üstünde bnde benim kocamı el üstünde tutuyorum ama bnmm itten farkım yok

• ciko bunu yanıtladı.
          16 gün sonra

Bubenimoykumm kesinlikle bundanmış kendimi geri çektim artık o istese de ben istemiyorum

biricik46 Ben artık saldım bacım yapsın yapmasın umrumda değil ben kendime bakıyorum sadece fazla da muhattap olmuyorum çünkü bunu hak ediyorlar

lgrth artık pek uğraşmıyorum yanaşıyor ama soğudum

annekadin izliyordur muhtemelen ama ben artık soğuyunca o istemeye başladı tabii yine öyle aşırı aşırı değil ama haftada bir diyim mesela libidosu düşük kesin