Kızlar selam happykidste gördüm burayı galiba sorumun cevabı burda bana bi akıl verin Allah aşkına ben 22 eşim 26 yaşında 3 senelik evliyim eşimin bu isteksizliği artık çok canımı sıkmaya başladı ben biraz kadın gibi hissetmek istiyorum yani istenilmek istiyorum gerçekten seksi çok istediğimden değil ya ben istersem yapıyo kendi istediği çok nadirdir diyorum ki o istesin ben bekliyim anca 1 ay bekleyebildim kaç kez de söylüyorum artık bana kendimi kötü hissettiriyor yok bu kadar yüksek olma doyumsuz vs üzülüyorum ya kötü bişey mi yapıyorum çevremde kimseylede konuşamıyorum bu konuyu geçen bile biraz açık olucak kusura bakmayın lütfen beyaz gömlek siyah tenis eteği gibi bir etek siyah düz üstü çorap saçlarımda kızıl açtım düzleştirdim makyaj yaptım işte dışardan geldi beni gördü ya hiç bir tepki vermedi inanabiliyor musunuz ya çay içicektik ya dedi onu beklerken fotomu çekip ablama atmıştım baya beğenmişti x’i düşünemiyorum demişti cidden fiziğimde kötü değil bakımsız bir insanda değilim kendi de söyler hatta iki çocukla kendine baya bakıyorsun diye ama niye böyle bu çevremdeki herkes benim güzel olduğumu söyler ama eşim bana karşı o kadar isteksizki ben normalde sarılıyorum öpüyorum onda bile benden uzaklaşıyor hiç nerdeyse öpüşmüyoruz bile of uzun kusura bakmayın açık açık anlattım ama cidden doldum