Papatya37 ben bu durumu kızımda yaşadm ettiği küfür de bok filan değildi yani a.q çocuğu diyordu 🤦♂️ kimden duyduğunu çözemedik başta asla aileden değildi buna emindik uyardık 4 yaşında söylenmez bu çok kötü kelime anlattm kim küfür ederse ağzına acı biber sürerim bir daha duymayacağm diye, bir süre hiç duymadk sonra babasına sinirlendiği bir an da babasına söyledi sonrada karşıma geçip sürsene acı biber süremezsin dedi bunun ağzına parmağmn ucuyla değdirdim acı biberi🥹 bir dahakine kaşıkla doldururum dedim ağladı özür diledi ben de tekrar anlattm sonra kimden duyduğunu öğrendim kuzenimin kızı söylerken duydum o 8 9 yaşlarnda o okuldan öğrenmiş annesi onunla da konuştu filan o gün akşam kızım son küfürünü etti kızıma sen ne kadar kötü yalancı bi kızsın aq çocuğu demiş kızım söylerken videosunu çektim o an ama kendim de ağlıyorum sinirdim son bir konuşma yaptk en son videoyu başkalarının görmesini istemiyorsan bir daha duymam ben çok üzülüyorum ben seni hiç mi yetiştirememişm benim çocuğm böyle davranamaz bana yazıklar olsn sana hiçbirşey öğretememişim filan dedim çok şükür aylardır duymuyoruz biri salak dese hemen uyarıyor ya da gelip bana söylüyor, yaptğm şey onun için iyi mi oldu kötümü bilmem ama acı biber ve ağlama konuşması işe yaradı 😂