melisayildiizzz doğduğum günden beri aile evinde yani annem babam evliyken hem fiziksel hem psikolojik şiddete maruz kalmış ve evliliği kurtuluş yolu görüp evlenmiş biri olarak söylüyorum. En kötü aile de olsa elden iyidir, elin iyisi olmaz. Bunu sakın unutma, anlattığın kadarına dayanarak söylüyorum senin gibi bir hayatım vardı daha da kötüsüydü baba evinde bir telefonum bile yoktu çok da yaşlı değilim he (23) o zamanlar herkeste vardı ben liseden mezun oldum hala telefonum yoktu neymiş telefonum olursa sevgilim olurmuş erkek arkadaşlarım olurmuş vs vs bencil cani bir babayla ömrümü çürüttüm reşit olup annemin yanına gelene kadar, neler neler yaşadım üniversiteler kazandım göndermedi kız kısmı evde oturur ortamlar bozuk üniye gidersen kötü yola düşersin vs ya daha neler neler o yüzden evlilik benim için tek çözümdü yani ben öyle düşünüyordum artık o zamanın psikolojisiyle, ama evlilik, el yanında olmak en zoruymuş, aileden kaçılmaz en kötü anne baba da olsa onlardan kurtulmak için evlenmek hayatının hatası olur. Sabret şükret canım rabbim seni pişman etmeyen mutluluktan içinde kelebekler uçurtan insanları çıkartsın karşına🌸