Bence de evlenme, hayatını mahvedersin. Evli olsaydın daha zor olurdu iyi ki şimdi öğrenmişsin ve asla düzelmez bence.
Eskortla aldatıldım
melisayildiizzz Ay annene pes ya, allah aşkına bekar zamanı olabilir ama hayatında duygusal bir ilişki yaşadığı biri var. Kendisinin midesi geniş olabilir ama seni buna mecbur bıraktırmasi hayret ettiriyor. Yarın bir gün evlenınce geri dönsen evine bu sefer tekrar diyecek şöyle kızım böyle kızım dur evinde gelme diyecek. Belki çocuğun olacak onunla istemediğin bir hayata mahkum olacaksın. Belki boşanmış olduğun için annen sana hep tepkili olup burnundan getirecek. Böyle olmasındansa kimsenin günahına girilmeden uzaklaşmak en iyisi, anneni ikna etmek zorunda değilsin. Bitti dediysen bitmiştir annen çok isterse babanı bosasin o erkek kişisini alsın nikahına, ay valla çıldırmalık bir annen var Allâh yardımcın olsunn çekilecek dert değil
melisayildiizzz kimse kendisi için hiç olan biriyle sevgili olmuyo. Benim hiçbir tanıdığım değer vermediği biriyle sevgili olmadı. Takılırız biraz diyenler zaten sevgiliyiz demiyorlar. 6 ay da az bir süre değil. Annenin senden kurtulma çabası beni benden alıyo. Eşim bana bir kötü söz söylese annem tepesinde belirir eşimin nişanlıyken görseydim senin gibi bir şey gururum kırılırdı evet üzülürdüm ama kendim için yanlış kişiye değer vermişim der kimseye de izahat vermezdim. Biriyle bir hayatı geçirecek olan sensin o yüzden biriyle bir ilişkiye başlarken nasıl sen karar veriyorsan bitirirken de kimseyi ikna etmene gerek yok. Damat adayını bu kadar çok sevdiyse tutsun dizinin dibinde. Bir insan evladından daha fazla önemseyebilir mi ya elin adamını. Erkektir elinin kiridir mi diyecekler hala. Asla ama asla annenin ipiyle kuyuya inme. Çıkamazsın o kuyudan. Benim teyzem şerefsiz oğlu kadın koynunda gezdi diye gelinini suçladı kadınlık yapsaydın dedi benzer şeyler gelir başına. Sakın diyorum
sunflower ileride çok kafanı duvarlara vurursun
@melisayildiizzz aynen katiliyorum ve diyelim evlendin bi daha ayni olayla karsilastin ki bu cok büyük bi ihtimal. Bu sefer evli oldugun icin daha rahat olur ve sana sen bunu bildigin halde evlendin benimle diye yüzsüzlük edip yüzüne vurur buda bi ihtimal. Sakin affetme lütfen kendini bu duruma düsürme ne olursa olsun. Tamam asiksin seviyorsun belli ama sende olsaydi bu durum inan gözünün yasina bakmazdi biri gider biri gelir diye sana yol verip hayatina devam ederdi emin ol
Moonlight_ evet kesinlikle çok doğru, @melisayildiizzz kızzz affetmeye gitmedin demi yoksunn ortalardaaaa
Kızlar evim yaşanacak bir yer değil psikolojik şiddetin dibini yaşadım hep, o yüzden içimde savaş var annemi az çok anladınız babam daha beter .psikologla görüştüm kendime zaman ayırıyorum. Yorumlara devam edin lütfen 🌸
melisayildiizzz ay canim sen en iyisi kendine odaklan bosver yagmurdan kacarken doluya yakalanma derim 🫂 yasin kac bu arada?
Moonlight_ 25 yaşım
- Düzenlendi
melisayildiizzz gozunu korkutuyor sakin taviz verme, buda ona iyi bir ders olur hayati boyunca, simdi affedersen, evliligindede cok kez aldatilmayi kabul eltmis olucaksin, yol yakinken bitirerek kendine en iyi iyiligi yapmis oldun
- Düzenlendi
melisayildiizzz daha gencecik bir kızsın kendine bunu yapma kızları dinle emin ol hepside görmüş bilmiş insanlar evlilik kolay değil bir insanla omur süreceksin ve bu kişiyi iyi seç belki sende kurtulma içerisinde olabilirsin( evim yaşanılacak bir degil dediğin için)ama sakin güzelim yol ver gitsin
melisayildiizzz valla bacım senin bi yanın istiyor affedeceksin ama bir yanın da kabullenemiyor o yüzden sana burda saatlerce tüm peride olarak affetme de desek sen yine affedeceksin o yüzden kimse o güzel parmakcıklarını yormasın kızçelerim 😂 (yani bana öyle geliyor)
Balık baştan kokmuş.Bu gün ayrılmazsan emin ol ileri de kafanı duvarlara vurucaksın .
Benim kız kardeşim nişanlıyken adam düğüne çok yakın bir zamanda ufak bir sebepten kardeşime yol verdi herkese rezil ettikten sonra Geldi gönlünü aldı tekrar barıştılar dedim ki bak bacım daha şimdiden sana en ufak şeyde yol veren insan evlenince daha beterini yapar dedim bizi dinlemedi barıştı ve şu an üç yıllık evliler. En ufak bir söz söylesin kız kardeşimi evden siktir ediyor boşanalım diyor bütün aileyi ayağa kaldırıyor sanki namus mesrlesi giib kavağa çıkarıp herkesin huzurunu kaçırıyor sonradan tekrar af dileyip barışıyorlar YANI UZUN LAFIN KISASI DEMEK ISTEDIĞIM O KI HUYLU OYUNDAN ASLA VAZGEÇMIYOR BACIM BU SANA ALLAH’TAN BIR UYARI OLSUN YARIM GÜN KUCAĞINDA IKI TANE ÇOCUKLA KOCANA ESKORT KAPILARINDAN TOPLAMA
Sesli olarak yazdığım için yazım yanlışları yapmış olabilirim kusura bakma
melisayildiizzz seni çok iyi anlıyorum benim kız kardeşimde yağmurdan kaçarken doluya tutuldu Bekarken koca bulmak kolaydır ama kocaevindeyken boşanmak çok zordur o yüzden çok iyi düşün taşın. yorumları sonradan okudum aklın yolu bir herkes benim gibi düşünüyor
melisayildiizzz doğduğum günden beri aile evinde yani annem babam evliyken hem fiziksel hem psikolojik şiddete maruz kalmış ve evliliği kurtuluş yolu görüp evlenmiş biri olarak söylüyorum. En kötü aile de olsa elden iyidir, elin iyisi olmaz. Bunu sakın unutma, anlattığın kadarına dayanarak söylüyorum senin gibi bir hayatım vardı daha da kötüsüydü baba evinde bir telefonum bile yoktu çok da yaşlı değilim he (23) o zamanlar herkeste vardı ben liseden mezun oldum hala telefonum yoktu neymiş telefonum olursa sevgilim olurmuş erkek arkadaşlarım olurmuş vs vs bencil cani bir babayla ömrümü çürüttüm reşit olup annemin yanına gelene kadar, neler neler yaşadım üniversiteler kazandım göndermedi kız kısmı evde oturur ortamlar bozuk üniye gidersen kötü yola düşersin vs ya daha neler neler o yüzden evlilik benim için tek çözümdü yani ben öyle düşünüyordum artık o zamanın psikolojisiyle, ama evlilik, el yanında olmak en zoruymuş, aileden kaçılmaz en kötü anne baba da olsa onlardan kurtulmak için evlenmek hayatının hatası olur. Sabret şükret canım rabbim seni pişman etmeyen mutluluktan içinde kelebekler uçurtan insanları çıkartsın karşına🌸
burjuva BU SANA ALLAH’TAN BIR UYARI OLSUN YARIM GÜN KUCAĞINDA IKI TANE ÇOCUKLA KOCANA ESKORT KAPILARINDAN TOPLAMA
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
melisayildiizzz
İş yerindeki kadına hatun desin, eskortla takılsın….
Bu adam yapacağını yapıyormuş.. Söze gerek yok ki icraatleri ortada.
melisayildiizzz aynısı bnm başıma geldi evli olduğu halde gitti postuma bakabilirsin net önce gitmiş evliykende gitti boşanma asanmasindayiz 👍
melisayildiizzz sana mesaj yazarsa eğer doktordan hastalık taşımadığına dair belge alsın
Karaktersizliğinin rezil olmasına biraz daha yeter belki
Affet affetme diyemem demem gayette derim affetme daha genceciksin biri gider biri gelir bir gün gelir kapına iki gün kalır
Bıkar bir gün
Şahsi fikrimi söylüyorum ben benden önce olduğunu bilsem bile kabul edemezdim midem bulanıyor bilmiyorum düşündükçe