Sutlucikolati peynirlimakarnaa bu aralar hep dinliyorum 🤣 ben damarciyim be daha cok bergen Müslüm Gürses güllü gulden karabocek Kamuran akkor vs dinliyorum 🤣
peynirlimakarnaa perimasali802_ benim KOCAAAAAMMM Pirzola biftekkk Kaymaklı ekmeeekk Güllaç revaniii Barbunya pilakiii Ye ye yeee doyamazsııınn
peynirlimakarnaa 2minnosannesi bu şarkı bana nedense kanser hastalarını hatırlatıyor tiktokta hep bununla paylaştıkları için mi bilmiyorum. Rabbim hepsine şifa versin inşallah
2minnosannesi peynirlimakarnaa bana da güçlü kadınları hatırlatır hep amin rabbim hasta olanlara şifa derdi olana da deva versin❤️
Sutlucikolati perimasali802_ kaldiramiyorum değil kaldirmiyorumdu o salak klavye yanlis duzeltmis güzelim sarkiyi🤣
peynirlimakarnaa perimasali802_ aslında çok saçma başta duydukça sinir olmuştum başka çıkaracak bişey bulamamışlar diyordum bi gün eşim kızımı almaya gitmişti anneme dönüşte eve geldiklerinde bu şarkı çalıyordu arabada son ses dinliyor oynuyor ikisi birlikte dilime dolandı ordan şimdi her duyduğumda bi süre bunu söyleyip duruyorum 😂