deleted_4033 Panda ev de tuvalet hariç her yerde yaptık 🤣 işte nerde başlarsa orda devam ediyor mekan fark etmiyor 🤫
Antisosyalmom Panda kızım kendi odasında uyursa yatak odasında, eğer yatak odasında uyursa da salonda yapıyoruz. Az önce salondan geldim 🤣
Antisosyalmom Meryemali ov masada biz de yapmıştık nişanlıyken. Eşim seks sonrası masa sallanmaya başladı senden sonra dedi shshsjsj
Meryemali Antisosyalmom 😂😂😂😂 ay kiz bizimde masa sallaniyor acaba ondan midir 😂😂😂😂😂 bende diyorum saglam masa ne olduda sallanmaya basladi
Lolaaalaaa Panda genelde yatak odası 😁. Arada salon. Bikaç kere banyoda yaptık. Eski evimde mutfakta boş odada da yapmştık🤣taşınmadan her yerde izimizi bırakalım içimizde kalmasn dedikk🤣🤣🤣 mutfakta da yanlış anlaşılmasın tezgah ya da masa aslaaa değil. Yerde yapmştık büyüktü alan ondan yani😁
Sexysempanze Panda yatak odasi, yemek masasi, oturma odasi, bi kere balkonda 🤦 Jakuzide hic rahat edemedim. Son olarak dun aksam mutfakda 😍
Sel123 Panda 2 senedir çocuk doğduğun beri salonda yapıyorduk 😂 şimdi oğlumun odasını ayırdık. Çok şükür yatağımıza terfi ettik 😂