Gullu Rose_ bide şöyle bsy duydum ilk gecede kan akiyor ya bir iki damla cok gelmemesi icin yikanmiuorlarmis birinden duymustum bunu buda yanlis bence
Rose_ Gullu aaa bu doğru ola bilir aslında🙄 bana adet günlerimde annem ilk 2 günü duş alma diyor sebepse kanama ola bilirmiş🤷🏻♀️Yani sıcak sudan öyle ola bilir
Gullu Rose_ Aynn oyle diyorlar ben mesrla adet gunlerimin sonunda dus alirim bitti diye bi bakmisim gelmiş bida 😄
RapunzelHatun Rose_ üşütme orayı devamlı sıcak tutta başka napıyosan yap ben cok cektım üşüttüm orayı 1 hafta elim orda gezdim cok zordu gercekten kalın gıyım derim ilişkiden sonra yuöusak çamasırlar kullan 🌺
Rose_ RapunzelHatun iyi ki yumuşak iç çamaşırı kullanmamı söyledin tatlım 🥰💋ilk günler için yalniz dantelli ve fantezi iç çamaşırları almıştım onları giymeyi düşünüyordum😆
RapunzelHatun Rose_ yani resmen ordan bişey cıkacak gıbı oluyodum sanki organlarım bir bir dokuluyo bişey cıkıyo sanıyodum ay cok kotuydu vallaha ya ilişki sonrasıda ztn mahvoluyodum dıkkat et lutfen