mikoo eşinizin kardeşi nasıl olsa niye sinirlenip kıskanıyorsunuz ki 🤷🏻‍♀️ senin abin olsa beline oturup masaj yapsan tuhaf mı gelirdi anlamadım 🤣 bende abime masaj yaparım abim sonuçta yani sizde çok şeyapmayın

__22051205hs bilmiyorum çok rahatsız oluyorum benim kardeşim yok bu tarz duyguları bilmiyorum ama onları öyle görünce çok rahatsız oluyorum beline oturup masaj yapmak nedir ama yaa benim rahatsız olabileceğim düşünülmüyo kendimi yok sayılmış hissediyorum

mikoo görümcenizle anlaşamıyorsanız ondan sizi rahatsız etmiş olabilir bu durum yoksa kardeş de kıskanılmaz yani benim erkek kardeşim de bana çok masaj yapar kucaklar sırtımı kütletir filan , siz neyinden rahatsız oldunuz nasıl bir art niyet olabilir abi kardeş

mikoo gorumcem kocamın yanında kocaman memelerini laps diye çıkarıp çocuk emziriyor bir kere bile kiskanmadim yani kocam off ablamın memeleri de ne guzel kocaman diye düşünecek değil herhalde yani siz de neyi kiskandiniz beline oturmuşsa kocanız kardeşine karşı ne gibi bir şey hissedebilir ki onu kiskandiniz kocaniza karşı öyle bir şüpheniz varsa bosayin yani kuzeni olsa başka bir kadın olsa sonuna kadar haklı olursunuz da kardeşi ya yapmayın gözünüzü seveyim

mikoo pardon da öz kardeşiyle neden kıskanıyorsunuz kuzen yegen olsa belki dicem de bence anlamsız kıskançlık olmuş kardeşi yapsın nolucak

mikoo saglikli bir dusunce yapisi deyil bu,abi kardeşten bahsediyorsun, bence bu konuda acil bir destek almalisin,yoksa kendi kendine dert sahibi olursun, etrafinada anlatma gulerler sana abi kardeş bunlar biraz kendine gel

mikoo kıyameti kopartırım ama ben kardeşime yaparım 🤓

TombulHatun benim böyle şeylerden rahatsız olduğumu bildikleri hâlde benim bulunduğum ortam böyle şeylerle karşılaşmaktan sinir oluyorum

Nietzsche kızz ablasının yapmasını çekemiyorum başka biri olsa direk kapanın önüne paspas yaparım onu

mikoo yani hoşlanmadığını eşine söyle o zaman dikkat etsin eşin yaptırmak istemediği sürece görümcen zorla yatırıp yapmaz ya

mikoo kardeşi yada ablası olduğu için hiçbi sorun olmazdı… sonuçta kardesler yani birbirlerine nefisleri uyanacak değil ya buna tepki vermem saçmalık olurdu. Ama görümceme gıcıksam bana hatalar vs yaptıysa genel olarak görümcemi görmeye tahammül edemezdim. İlla kocama masaj yaparken görmeme gerek yok dümdüz yolda bile görsem rahatsız olurdum çünkü sevmezdim..

mikoo yani tepkim olmaz çünkü kardeşi ablası vs ben yokken o vardı. Ensest ilişk aklıma gelmez ne var yani yapsın haaa kendim abi kardeşe masaj yapsakta bele oturmayız bize ters. Ama görsemde sinirlenmem

avarel mesela şu haraketi kız kardeşimin yanında bile yapmam ben mahremiyet sınırlarım vardır kızımı emzirirken hep ayri odadaydk kızımın mahremiyet duygusu çok güzel ben hiç uyarmadm mesela şunu yapma diye ben dikkat ettiğim için kızıma da örnek oluyor 😃