TombulHatun eşim de görümcemde biliyor hoşlanmadığımı
Görümce
mikoo bence abi kardes tamam yanlis anlasilma zaten olmaz ama ne bileyim ayip denen bisey var koca koca insanlar üstüne oturup masaj yapmasi falan kocan kardesinin önüne otursun yada kardesi illa üstüne oturmak zorunda degil bende cok abime masaj yaparim ama beline oturmam 🤷🏻♀️
Moonlight_ aynen öyle beline oturmak ne alaka önüne otursun öyle yapsın bana da saçma geldi.s.ss
Benbenimsenkimsin bencede ya illa farkli anlasilmasi gerekmiyor bana cok ayip gelir yani böyle seyler kücük cocuk degiller ki
- Düzenlendi
aynoluyonoluyo öyle demeyin haberlerde neler neler duyup görüyoruz öz babanın bile evladına nefsi kalkıyo abininkimi kardeşe kalkmıcak atalarımız boşuna dememişler bu devirde babana bile güvenmiyeceksin diye
mikoo Pardon ama normal misiniz ? Kardeşi o bende abimin beline çıkarım basarım kocaman sarılırım aşırı bir yakınlığım vardır abimle çünkü kanım canım herşeyim. Beni düşünmüyorlar yok sayıldığımı hissediyorum da ne demek? Gören de eltiniz kocanızın beline oturmuş zanneder. Tuhaf gerçekten :)
mikoo bende kardeşime masaj yaptım çok ama beline çıkmadım. Oyunlar oynar ederdik babam izin vermezdi kardeşim işten gelirdi kafasını dizime koyardı abla yoruldum başıma masaj yaparmısın diyordu da babam kızardı ablanın dizine niye yatıyorsun ayıp diye babam çok art niyetli pis nefisli biri. Ama gayet normal bi durum tabiki eşini görümceni bildikten sonra gayet normal böyle söylememin sebebi hayatta herşeyi görüyoruz.
Oluyorumanlasana dikkat edip etmemesi kendi insanlığı bana göre doğru mu tabii ki de değil ama bunun yanlış olduğunu dile getirmek bile bana çok iğrenç geliyor
avarel e bu da oha artik yuh 😬😬😬
Bahtsizbedevi_ aşkım tabi duyuyoruz görüyoruz orası okey haklısın ama hadi diyelim bu kadar düştüler, sanmıyorum ulu orta yerde olacak iş mi? Ki öyle bisey varsada hallerinden hareketinden belli olur. Ama ortada hiçbirşey yoksa kimse kimseye yanlış hareketini görmemişse görümcem kocamın sırtına cıkıp masaj yapıyor diye kendime dert edinmem bunu
Sutlucikolati 😂😂😂ne diyelim ki
avarel kocamın yanında kocaman memelerini laps diye çıkarıp çocuk emziriyo
Hakkını helal et çok güldüm tövbe yarabbim 😂
mikoo bence kardeşin abin ablan vs bu duyguları yaşamadıgını söylüyorsun ondan bilmiyor olabilirsin. Bunlar gayet doğal şeyler. Benim kuzenim halamın oğlu ayrıyetten süt kardeşim birlikte büyüdük daha evlenmeden öncesine kadar boğuşurduk birlikte. Kardeşim erkek 15 yaşına girecek geçen ateşlendi annem çalışıyordu ben yıkadım onu giydirdim koca çocuk dersin ama kardeş işte aynı anadan babadan aynı evin içinde senelerce. Bence kalbini karartıp da kafana takma. Çocugun varsa ya da çocukların büyüdüklerinde aynısı olacak.
aynoluyonoluyo tabiikide öyle ortada bişey yokken böyle davranıyosa bende saçma bulurum
peynirlimakarnaa izahı olmayan şeyin mizahi olur ne yapalım 😂😂
avarel oha diyorum o kadar da değil yanında emzirme de ne tamam kıskançık denmez ama mahremiyet diye bişey var. Asla kardeşimin yanında çocuğumu emzirmem art niyet yada pis nefis mevzu olamaz bile ama mahremiyet diye bişey var biz kadınlar vefat edince bile yıkandıktan sonra saçımız yetişiyor ise saç ile yoksa temiz bi bez ile göğüslerimiz örtülür bu kardeşinde olsa dahi bir erkek önünde açıp emzirmek çok yanlış bişeydir.
mikoo kıskanmak degil ama rahatsız olmakta kendinizce haklı olduğunuzu düşünüyorum benim babamda ergenliğe girdikten sonra tek atletle evde dolaştırmazdı ne kadar abimle sarılıp yatmışlıgımız olsada aynı odada uyuduk belli süre ama büyüdükçe hareketlerimize dikkat etmemiz gerektiğini söylerlerdi hep kardeş candır kuzen kardeştir kafasında büyütülmemize ragmen herkes giyinişine oturuşuna dikkat ederdi mesela eşim 11 kardeş olmasına ragmen abimin bana samimi davranmasına gıcık olmuştu sanırım abi kardeşte olsa sonuçta eşler anlık olarak o samimiyeti istemiyor bilinç altı olarak farklı düşünmeyi engelleyemiyor, bende eşimin ablalarının ev kıyafetlerinin rahatlığıyla dikkatsiz oturmalarına sinir olurdum mesela kıskanmak degil ama şortlada bağdaş kurmazsın hani bebek degil çocuk degil ben haklı buldum seni😄🤫