Görümce
avarel anlatırken kıskanmadığını söyleyebilirsin hem bunda eşine söylesen eşin ne yapabilir ki eşin aç yanımda emzir demiyor ya bunu görümcen ile tatlı dil ile anlatman gerekir yanlış anlaşılmaman açısından birde şeyi merak ediyorum eşinin erkek kardeşi yaa abisi var mı yani görümcen herkesin yanında böyle rahat rahat emzirebiliyormu?
avarel ay benmi cok geri kafaliyim neyim 🤣 8 yasindaki oglumun yaninda bile bir kere olsun emzirmedim emzirsem bile mutlaka örtüyle örterdim öyle dediginiz gibi laps diye cikarip yapmazdim ya 😅
ayazz valla hiç uğraşmam söylemekle herkes kendine yakışanı yapar sonuçta abisinin babasının yanında yapmaz da başka kadınların olduğu yerde erkek kardeşlerinin olduğu yerde direkt açar ben değil kardeşimin annemin yanında bile emzirmedim hiç başka odaya gidip emzirirdim mahremiyet çok önemli bir değer benim için
Moonlight_ hayır bu geri kafalilik değil medeniyet görümcem 18 yaşındayken emzirmenin nasıl bir his olduğunu merak ettiği için dayısının oglunu emzirmeye çalışmış kafalarini siz düşünün ve bunu gizli de değil o bebeğin annesinin ve kendi annesinin yanında yapmış bu insanlar için çok normal şeyler bunlar 😃
avarel 18 yasindamii neyin kafasini yasiyor bu görümcen cok merak ediyorum 🤣
Moonlight_ süper bi kafa valla 😄😄😃
ayazz ben 18 yasinda baska dünyalardaydim yani aklimin ucundan gecmezdi emzirmek falan hahahah allah sabir versin balim🤣
Moonlight_ ayy sağolun sağolun 😂
avarel 😂😂😂😂