hzl123kk Canım bence sen önce kendin bi sakin kalmalısın ki çocukta senden etkilenip daha hırcınlaşmasın, yani sen stres yüklendikçe çocukta negatif yönde etkileniyor. Eşin gündüz yardımcıda oluyormuş bak ne güzel bu süreçte sana destek. Benimki şuan 20 aylık emin ol her saniye o ağlamalarınla, inatlaşmasınla bazen susturamadığım inat ağlmalarınla hep tek baş etmeye çalıştım. Başta sinirleniyordum neden susmuyor neden ağlıyor neden hırçınlaşıyor diye ama diğer taraftan baktığımda daha ufacık hayata yeni gelmiş hayatı yeni tanımaya alışmaya çalışıyor en önemliside sadece ama sadece bana muhtaç benik ilgime sevgime muhtaç ufacık bebek. Böyle böyle siniri yendim o ağladıkça anlık ilk neye ilgi duyarsa onu yapmaya başladım senin çıkardığın ufacık bi ses ufacık bi harekete gülmeye başlayınca o da kendini sakinleştirip olayı oyuna çeviriyor. Ama ne olursa olsun sana muhtaç olan masum bi bebeğe tiksindim deme. Yani öyle şey düşünme bile. Sende yoruluyosun sinirlerin oynuyor ama yinede bıkmış gibi tavır sergileme