Moonlight_ perimasali802_ @Oluyorumanlasana ay durun kiz abartmayin o sizin güzelliginiz citirlar ben yaslaniyorum artik yavas yavas kabullenme evresindeyim🤣
kleopatranizzz Oluyorumanlasana İşlerimi bitmeye gittim aşkım uygulamayı indirmedim ama bu tür sanal şeyler korkutur hep beni 🤭 Belki birgün gerçeğimi görürsün 🤣
aykirikadin Oluyorumanlasana Ahh be Aşkim ben yapmaya çalıştim olmadi. Hepinizde güzelsiniz maşallah. Allah nazardan saklasin.
Oluyorumanlasana lanjalee hep bı bahane bulun tamam mı aman yapayım demeyin aykirikadin kleopatranizzz
ayazz Oluyorumanlasana son durum 168 çocuk durmadı daha bende yapmadım yapıp hemen 169 yorum olmaya geliyorum😄
Oluyorumanlasana Smartlady çok tatlıı 🧿💐❤️ benzetti mi size peki böyleysen çok da güzelmişsn maşallah
lanjalee Oluyorumanlasana bun bu uygulamayı hiç kullanmadım napıyo bizi çizgi film gibi mi olacaz, bi ara patladı bu instada gördüm ama akımlardan çok uzağım 😁
ayazz Oluyorumanlasana Çok güzel bi uygulama çok hoşuma gitti tıpa tıp oldu çorabından arkadaki herşeye kadar çok eğlenceli bu postu açtın bu uygulamayı kuran kişi paraya vurdu valla😄😄😄