Kızlar biraz bir dairemiz var ve içinde kiracı var . Bu daire eşim asker olduğu için abisinin üzerine be kirayı o alıp eşime gönderiyordu. Eksiklerini felan hallediyordu. . Abisinin kredi borçları çıktı . Kaç aydır kiranın üzerine yatıyor . Uzun bir süre oldu belki 1 sene . Evli olmadığım için birşey demiyordum ama artık evliyim . Eşim o parayı bana verecekti . Hesabımı yaz gönder bana atsın diyorum . Abime ne diyeyim utanıyorum diyor .. böyle nereye kadar devam edecek anlamıyorum ve abisinin eşimin yüzüne bakıyor . Ben olsam bakamazdım . Ayrıca kira için hiçbir şey de söylemiyor. Normalde iki aylık kira kurbana gidecekti . Şimdi eşimi paya sokmamışlar ve abisi muhtemelen parayı yine vermeyecek . Kafayı yiyeceğim

duo bence siz el atin bu duruma bizdede öyle esim para konusunda agzini acmaz ben catir catir alirim hep hakkim olan para varsa susmam yani.. borc yaparken sizemi sormus kendi borcu kendi halletsin baskasinin gecim kaynagini kurcalamasin. Ayni durumda siz olsaniz gözünüzün yasina bakmazdi o yüzden sizde bakmayin !

• duo bunu yanıtladı.
    • duo bunu beğendi.

duo eşim asker olduğu için abisinin üzerine

Ne alaka anlamadım bunu ilk iş tapuyu alın

• duo bunu yanıtladı.

lgrth tsk kontrol ediyor o yüzden alacağım zaten . Ben kimseyi beslemek zorunda değilim ya . Bizim maddi durumumuz iyi olmadığında hep eksiden para çektik

duo en iyisi en dogrusu canim onunla mi ugrasacaksin hep kendi halletsin kendisi isini

• duo bunu yanıtladı.

duo çok iyi anlıyorum aynı malzemeden bizde de var

Moonlight_ şuan eşimle tartıştım. Diğer abisinin de durumu vardı . Onu da tartıştık . Uzaktayız yine ailemize karışıyorlar . Eşim şuan hepsiyle küsmüş. Senin yüzünden küstüm dedi . Boşanmayı bile düşünüyorum . Daha 2 aylık evliyiz ve burnumdan getirdiler

duo aaa neden ne oldu simdi birden hani oda tamam demisti birden ne oldu ya?

• duo bunu yanıtladı.

duo insanoğluna iyilik yaramaz canım malınızı üzerinize alın rahatınıza bakın madem ailesi çok iyiymiş neden küsüyorlar eşine

• duo bunu beğendi.

duo sorun hal oldumu simdi? Ay cok sevindim insallah bi daha yasanmaz canim🌸

• duo bunu yanıtladı.
                • duo bunu beğendi.

Moonlight_ abileriyle küstü. Annemi aramış . Konuşur musun diye . Annemi tanıyor . Araya girmez ve mantıklı konuşur . Annem sesi çok üzgün geliyordu dedi . Daha sonra bana özür mesajı attı . Kimse bana yardım etmedi ben de onlara etmeyeceğim haklısın dedi . Eylül de borçların hepsini alacağım dedi

duo ay hadi insallah canim umarim hersey gönlünüzce olur 🤲🏻❤️

• duo bunu beğendi.

duo evi abinden alsın senin üstüne yapsın. Bir de anlamadım asker diye ev neden eşinin üstüne olmuyor. Benimki uzman çavuş onun var evi şuan

• duo bunu yanıtladı.