duo kusura bakma küfür edicem y@rr@k yardım eder

• duo bunu yanıtladı.

duo senin yüzünden mi dedi. Vay pısırık vayyyy. Bu lafı ona yedirmişsindir umarım

• duo bunu yanıtladı.

firdevskartal etmezler zaten . O da bunu biliyor . Düğünde hiçbirisi yardım etmedi . Çöp poşetini dahi eşim aldı. Düğünü de kendisi yaptı . Para biriktirip

duo bence sizde bir yere veya birşeye borcunuz olduğunu söyleyin ve kirayı isteyin normal bir şekilde ver deseniz vermezler

• duo bunu beğendi.

duo aklıma boşanıp mal varlığının yarısına el koyman geldi😂

duo ay kıyamammmm böyle olduğu için zaten eşek bellemişler eşini
          Aslında bu bir alma verme dengesiymiş biliyormusun eşin çok fedakarlık yaptığı içinmiş

• duo bunu beğendi.

Eskobar ay dur mal varlığıda yok
          O zaman yumuşak davranın her an üstüne yatabilir
          Borcu ödeyemezse nolcak ev güme mi gidecek eşine aile kurduğunuzu ve geleceğinizi düşünmeniz gerektiğini iyce anlat

• duo bunu beğendi.

Bazen direk kavga etmek yerine erkeklerin kafasını işlemek gerektiğini düşünüyorum kafasını dider gibi degilde kendi fikriymiş gibi düşünmesini saglamalısın kira parasını falan boş verde tapuyu aldır derim niye onun üstüne hala mesela tapuyu almadan ortalığı alevlendirme küsmesinler bırak 😄🤫 bazen mantık çerçevesinde konuşmaktan laf anlatmaktan anlamıyorlar küsmeden tapuyu alsın bir gün abisini alsın yanına gel çay ısmarlim diye aa notere gidelim şu tapuyu geri ver benim borçlarım var ev benim artık sorun yok kendi üstüme alabilirim diyebilir çok utanıyorsa gözüne bakmasın 😄