papatyaz Eşimle yumurtlama gününü değerlendirdik o kadar sertti ki yaptıgında yataktan kalkamadım bacaklarımın titremesi durmadı bir yarım saat bu titremenin sebebi ne ?
rouge_ papatyaz bacak uzun süre bir pozisyonda kalınca da öyle oluyor ozellikle bacak omuza falan gibi yada cok hareket edip öyle uzun süre sabit durunca sanki spor yapmış gibi oluyor spordan sonra da bacak titriyor ya öyle..soru neydi tam olarak?
bendenguzelimivar papatyaz bende bunu çok yaşadım. Eşim genelde hep sert yapar ve bacaklarım uyuşur, hareket ettiremem bile. Bazende aynen bu şekilde istemsiz titriyor. Sebebi aynı pozisyonda veya daha çok bacağa yüklenerek yapılması.
Oluyorumanlasana Moonlight_ sert yapmış olması aşkım 😂ben çözdüm yumurtalara erişmek için çabalamış enişte sakin olsaydı daha başarılı olabilirdi asdfghjkll
lanjalee Moonlight_ ben hiç bilmem böyle şeyler 😂 ama aynı pozisyonda uzun süre kalmış olabilirler ondan olmuş alabilir mantık yürütüyorum 😜
Moonlight_ perimasali802_ demek uzun süre ayni pozisyondan dolayi herkes öyle demis bizde bilgilenmis olduk 🙈
Moonlight_ aykirikadin valla askim aklima ilk nedense onlar geldi ama @kleopatranizzz ve @lanjalee uzmanlikta elendiler baksana 😜🤣
vahsikelebekk Moonlight_ bebeğim gördüm yazdığını da silinmiş galiba dönüş yapamadım birkaç haftadır çok yoğundum🙃 @aykirikadin kız benden ne uzmanı olur😂 öyle bir orgazm yaşamış ki bacaklarına sirayet etmiş titreme mük🤪 buradaki kadınların yarısından çoğunun hayali bu zaten😂😂
Oluyorumanlasana Oluyorumanlasana @vahsikelebekk hariç 😂 @perimasali802_ bi durulmuş eski coşkusu kalmamış sanki 😂
kleopatranizzz Oluyorumanlasana Beni bilmem ama jale pek masum değil 🫣🤣 baksana yürüttüğü mantığa bu benim aklıma gelmedi meselaaaağğğ🤣
lanjalee kleopatranizzz aa üstüme iyilik sağlık 😅 Oluyorumanlasana sana da yazıklar olsun evet 33 yaşındayım evet romatizmal ağrılar da çektiğim oluyor nolmuş he nolmuşşşş😂😂 Moonlight_ şakacı seniiii 😁
Oluyorumanlasana kleopatranizzz (30 yaşını geçmiş romatizmalar ile başı derde girmiş ordan gelmiştir aklına ) yoksa nerden bilecek ahahahahhhh😂😂