blondee idgf Tahriş olmuştur. Ayrıca her kadından kan gelecek diye bir kaide de yok. Bu kadar önem veriyorsan mastürbasyonda yapma canım. Ya da kimseye verecek hesabın olmasın.
minex idgf kızlık zarı parmağınla kanayacak birşey degıl, ilk gerdek gecesınde bıle o kadar zorlanıyorsun öyle oluyor parmakla nasıl olsun tırnağınla ıcerden bı yere zedelemişsindir imkansız yoksa , ama yınede Emın olmak ıcın hastaneye gıdebılırsın
Bahtsizbedevi_ idgf bacım madem böyle çok takıyorsun kafana neden yapıyorsun hadi mast yapmaya yapıyosun vajinanın içine niye sokuyorsun parmağını anlamıyorum bukadar takıntılıysan ince detaylıysan yapma yapıyosanda dikkatli yap
birdemlikcay idgf Canım aslında kızlık zarı diye bir şey yok yani orada herhangi bir zar yok. Kanamasının sebebi oranın çok hassas bir bölge olması. Mesela şöyle anlatayım biz eşimle 4 yıldır birlikteyiz bazen uzun süre ilişki yaşamadığımız oluyor. Sonrasında ilişki yaşayınca kan gelebiliyor. Bazen ilişki sert olursa yani ben kendimi sıkarsam zorlanırsam kanama olabiliyor. Eğer böyle şeylere takılıyorsan kendine özel oyuncak alabilirsin klitorisi uyaracak şekilde bu sayede vajinal bölgeyle işin olmayacak.
Deleted20 idgf güzelim eşimle çocukluktan beri sevgiliyim hiç beraber olamadık kimseyle de olmadım ilk gece kanamam olmadı bende böyle şeyleri kafama takarım eşim ağlama ben seni biliyorum bırak kanamasın dedi 1 hafta sonra patladı zaten…