• +18
  • Kızlık zarı

Kızlar ben salak gibi şeytana uydum sormaya gerçekten çok utanıyorum ama soracak kimsem yok o yüzden size soruyorum lütfen yargılamayın beni normalde böyle birşeyi asla yapmazdım nasıl olduda yaptım bilmiyorum ama mast yaptım 1 parmağımla tırnağımda uzun zaten fazla uzun yapmadım 1 2 dakika diyelim kanadı kanadığını görünce hemen durdum çok korktum sadece 1 parmakla nasıl kanıyor? Acaba tamamen yırtıldı mı? Dedim yırtılmamıştır içimden zayıfım ve boyum kısa ondan dolayı parmaklarımda küçük ve ince 2 yıl sonra evleniyorum tekrar kanar mı? Kanamaz diye çok korkuyorum
Bu arada kan çok gelmedi yani o an geldi pembe böyle 3 4 damla şimdi gelmiyor ama acımadıda hiç yanma hissi ve batma hisside yoktu karnımda ağırmadı siz ne diyorsunuz ilişkiye girince kanar mı? Ben böyle şeylere çok önem veriyorum çok kafama takıkdı ağlıyorum sürekli
Sizce sadece zedelendimi yoksa tamamen yırtıldı mı? İlişkide %100 tekrar kanar mı?

idgf ben sadece hasar görmüştür tırnağın etini çizmiştir diye düşünüyorum sonrasında kan nereden geliyor baktınız mı

_peritozu içinden geliyordu yani tınağımda parmağımda zaten kan olmuştu ama şuan kanamıyor mesela hiç yanmadıda

idgf bunu sadece kadın doğum hekimi anlar eğer çok önem veriyorsan diktirebilirsin 10 dakikalık bi işlem bu kadar korkmana gerek yok güzelim ayrıca herkesin ilk gece kanayacak diye bişi yok benım hiç kanamamıştı kendinden emin ol canım

idgf bence aynada bak tirnagin uzun oldugu icin belki eti cizmistir kendini yipratma ve ilk gecede kan gelmek zorunda degil kimisinde hic gelmiyor bendede hic gelmemisti üzme kendini bu ilk gece kan gelecek söyle böyle laflarina kulak asma dogru degil cünkü

idgf bence bir kadın doğum hekimine gidin ancak o anlayabilir ihmal etmeyin eger evlilik düşünüyor ve bukadar kafaya takıyorsanız mutlaka hekim sizi yönlendirir ve bir çözümü bulunur.

Çok çok çok kafana takıyorsun he git bir muayene ol kafanda şüphe kalmasın ama bozulmuştur nasılsa diyip ilişkiye girme bence çünkü benim iki sefer de de kan gelmişti tamamen bozulmuş anlamına gelmez zedelenmiştir belki

Bence tahriş olmuştur. Çünkü kızlık zarım bozulduğunda 1 hafta ağrım ve kanamam olmuştu. Ayrıca belim de ağrıdı .

idgf en azından kanıyor bunu gördün esnek zar falan olsa napcan allah korusun🙄

idgf canım bu kadar onem veriyorsan ya dikkatli olucaksin ya da yapmicaksin benim anlamadigim sen klitorisle oynamadin mi? Vajinana mi soktun parmağını? Dis dudaklarla nasil mast. Yapicaksin? Sadece klitorisle oynadiysan vajinaya dogru ilerlemediysen bisey olmamistir ama vajinaya da ellediyse bir ihtimal bozulmus olabilir zaten o kanda pembemsi oluyor git bi doktora baktir

idgf evleneceğin kişi buna önem veriyor mu?

Bu kadar takmanın sebebi müstakbel eşinin yapısı olabilir mi? Kanamasa sana inanmayacağını mı düşünüyorsun? Öyleyse başta kendisine her kadının zarının kanamadığını anlat. Arkadaşların da dediği gibi doktora görün anlarsa bir tek o anlar.

Sutlucikolati anlamadigim sen klitorisle oynamadin mi? Vajinana mi soktun parmağını? Dis dudaklarla nasil mast. Yapicaksin?

Ben de aynı konuyu anlamadım..

idgf aşko kızlık zarı çentikli kenarları oraya uzanman imkansız ya. Kanaması da zedelenmiştir. Hemen git göster doltora daha seni nerde görecek doktor düştüm kanadı de bişey oldu sandım de

idgf canım doktora git için rahat etsin. Yoksa sürekli düşünüp durursun. İlk kez mi yaptın? Yani vajinana niye yaptın anlamadım

lgrth kendide bilmiyor cevapta vermiyor bişey dememizi bekliyor 🤣