Hanımlar kullanıp memnun kaldığınız güneş kremi var mı göz çevresine de uygulanabilen su bazlı pürüzsüz kıvamı olan bir güneş kremi arıyorum kullanıp memnun kaldığınız varsa önerirseniz mutlu olurum cildim kuru bir dr güneş kreminden önce cildi nemlendirmek için hangi nemlendirici kremi kullanıyorsunuz
Güneş kremi önerisi
@“rozaa”#p145612newwel güzel pürüzsüz
rozaa güneş kremi Bioderma ve missha var. Missha parlak duruyor seviyorum ama Bioderma daha iyi. Nemlendirici de Bioderma kullanıyorum
Cicekliperde missha hangisi canim?
Moonlight_ pembe kapaklı var bir de turuncusu var . Pembe kapaklıyı biliyorsundur en meşhuru o. Turuncusu daha paketli hiç kullanmadım
Cicekliperde pembe kapakliyi biliyorum ama simdi baktim hic bi yerde stokta yok 🤔 turuncuyu bilmiyorum bi bakayim tesekkürler canim 😍
Moonlight_ istersen görsel de atarım canım. Rica ederim 😘
Cicekliperde
Bu dimi? Hic kullanmadim ama duymustum simdi bakiyorum hic bi yerde bulamiyorum acaba kutusumu falanmi degisti?
Moonlight_ evet kullandığım buydu. Ama bu sene almadım. Geçen sene almıştım sonradan açtım. Dur bir bakayım ben de
Cicekliperde cok tesekkür ederim askim ben trden nasil alcam trendyoldan ne kadar sürer gelmesi ? Gratis yada watsons gibi yerlerde yokmudur ki ya 😔
Moonlight_ bende bunu kullanıyorum çok güzel renk tonu eşitlemesi aşırı iyi
Moonlight_ ben gratiste de hiç görmedim yaa. Bilmiyorum ki. Uzun sürer ama kesin gelirse dene bi.
rozaa
Bioderma kullanıyorum. Yapısını sevdim. Cildime de iyi geldi. Memnunum. Öncesinde missha kullanıyordum onu da seviyordum ama bioderma daha iyi geldi cildime
Cicekliperde
@ctuugba
Az önce bakinirken bi videoya denk geldim misshanin kremini anlatiyordu icerigi temiz degilmis öyle diyordu
Bunu öneriyor siz ne düsünüyorsunuz acikcasi ben iceriklerden pek anlamiyorum😂😂