Hanımlar kullanıp memnun kaldığınız güneş kremi var mı göz çevresine de uygulanabilen su bazlı pürüzsüz kıvamı olan bir güneş kremi arıyorum kullanıp memnun kaldığınız varsa önerirseniz mutlu olurum cildim kuru bir dr güneş kreminden önce cildi nemlendirmek için hangi nemlendirici kremi kullanıyorsunuz

@“rozaa”#p145612newwel güzel pürüzsüz

Cicekliperde pembe kapakliyi biliyorum ama simdi baktim hic bi yerde stokta yok 🤔 turuncuyu bilmiyorum bi bakayim tesekkürler canim 😍

rozaa Skin1004 centella kullanıyorum şuan ben, yapısı çok hafif hemen sürülüyor, hiç ağırlık da yapmıyor yok gibi. Nemlendirici de cosrx kullanıyorum. Şuan için ikisinden de memnunum

rozaa incia kullanıyorum sürümü zor ama temiz içerikli olduğu için tercih ettim. Mineral filtreli üstelik. O yüzden sürerken yağ gibi kaymiyor ama güzel

rozaa la roche posay kullanıyorum küçük gibi fakat çok bereketli 3 yıldır vazgeçemiyorum

Moonlight_ evet kullandığım buydu. Ama bu sene almadım. Geçen sene almıştım sonradan açtım. Dur bir bakayım ben de

Cicekliperde cok tesekkür ederim askim ben trden nasil alcam trendyoldan ne kadar sürer gelmesi ? Gratis yada watsons gibi yerlerde yokmudur ki ya 😔

rozaa
        Bioderma kullanıyorum. Yapısını sevdim. Cildime de iyi geldi. Memnunum. Öncesinde missha kullanıyordum onu da seviyordum ama bioderma daha iyi geldi cildime

Cicekliperde
          @ctuugba
          Az önce bakinirken bi videoya denk geldim misshanin kremini anlatiyordu icerigi temiz degilmis öyle diyordu
          Bunu öneriyor siz ne düsünüyorsunuz acikcasi ben iceriklerden pek anlamiyorum😂😂