Cicekliperde Moonlight_ pembe kapaklı var bir de turuncusu var . Pembe kapaklıyı biliyorsundur en meşhuru o. Turuncusu daha paketli hiç kullanmadım
Moonlight_ Cicekliperde pembe kapakliyi biliyorum ama simdi baktim hic bi yerde stokta yok 🤔 turuncuyu bilmiyorum bi bakayim tesekkürler canim 😍
Medusa rozaa Skin1004 centella kullanıyorum şuan ben, yapısı çok hafif hemen sürülüyor, hiç ağırlık da yapmıyor yok gibi. Nemlendirici de cosrx kullanıyorum. Şuan için ikisinden de memnunum
anonim9 rozaa incia kullanıyorum sürümü zor ama temiz içerikli olduğu için tercih ettim. Mineral filtreli üstelik. O yüzden sürerken yağ gibi kaymiyor ama güzel
Moonlight_ Cicekliperde Bu dimi? Hic kullanmadim ama duymustum simdi bakiyorum hic bi yerde bulamiyorum acaba kutusumu falanmi degisti?
Cicekliperde Moonlight_ evet kullandığım buydu. Ama bu sene almadım. Geçen sene almıştım sonradan açtım. Dur bir bakayım ben de
Cicekliperde Moonlight_ https://missha.com.tr/urunDetay/Missha-APIEU-Power-Block-Tone-Up-Sun-Base-Pink-SPF50_PA-4682-79.html
Moonlight_ Cicekliperde cok tesekkür ederim askim ben trden nasil alcam trendyoldan ne kadar sürer gelmesi ? Gratis yada watsons gibi yerlerde yokmudur ki ya 😔
Cicekliperde Moonlight_ ben gratiste de hiç görmedim yaa. Bilmiyorum ki. Uzun sürer ama kesin gelirse dene bi.
Moonlight_ Cicekliperde @ctuugba Az önce bakinirken bi videoya denk geldim misshanin kremini anlatiyordu icerigi temiz degilmis öyle diyordu Bunu öneriyor siz ne düsünüyorsunuz acikcasi ben iceriklerden pek anlamiyorum😂😂
belladonna rozaa Bioderma kullanıyorum. Yapısını sevdim. Cildime de iyi geldi. Memnunum. Öncesinde missha kullanıyordum onu da seviyordum ama bioderma daha iyi geldi cildime
Cicekliperde Moonlight_ ben de sana bakarken birkaç yerde sivilce yapmış diye okudum da ben de öyle bi sorun olmamıştı.
ctuugba Moonlight_ bende güvendiğim bir infulencer tanıtımıyla almıştım bende sivilce veya alerji yapmadı
lgrth Moonlight_ bende turuncusunu kullandım sorun olmadı ama içeriği nasıldır bilemem artık hiçbir ürün güven vermiyor 😅