firdevskartal siyahsls hemen korkma. Belki oldu olcak mı diye stres yapmışsındır o yüzden gelmiyordur.
siyahsls firdevskartal Ay inşallah inşallah ama bilmiyorum ya böyle sezgisel birşeyler var hissediyorumda gibi bişey. Bunu anlamanın tek yolu test bu başka birşeye benzemiyor ama sanki ruhum hissediyor gibi
Sutlucikolati siyahsls bir daha asla yapmam, istemem diye dolanıyorum ortalıkta millete nasıl soylicem ahsjdjdkkd Ahahhaahhaahahbabba yikildim ahhahahha🤣🤣🤣🤣
siyahsls burjuva Eczane uzakta ya yarın iş çıkışı alıp yapıcam. Tam zamanında tatil oldu ha zaten beni bulurdu sadece😂
siyahsls kurabiyevarsimitvar Ay yazicam yazicam yarın akşam edebilsem bi. Bu arada hâlâ gelen giden yok banaaa
Bahtsizbedevi_ siyahsls boşuna dememişler büyük konuşma başına gelir diye ben oyüzden bişey istemiyosam asla diye büyük konuşmuyorum çünkü biliyorum büyük konuşursam başıma gelir diye 🤣🤣
siyahsls Bahtsizbedevi_ Bende hep “büyük konuşmim ama.. ” diye başladım ama sonunu pek ayarlayamadım galiba🤣
Bubenimoykumm siyahsls içine su serpeyim her ay düzenli olurum. Bu ay 2 gün geciktim 2.günün sonunda regl oldum . Sıcaklara bağlıyorum bu dengesiz durumu.
siyahsls Bubenimoykumm Ay inşallah inşallah. Şüpheli ilişkiye denk gelince soru işaretleri çok oluyor böyle, bir tane daha doğururmuyum bilmem ama yarın akşama kadar dokuz doğuracağım kesinnn🤣
siyahsls Kocaman bir Negaatiifff🎉🎉🥳🥳💃💃 Derin bir oh çektim Net olsun diye erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi. Bir hafta daha bekliyim bakalım bugün yarın olurum inşallah😂