hayatsevinceguzell sizene bence sorun tekli satılnasından çok neden kutusuz getirmiş tekli satılsa kutulu olur bi haltlar mı karıştırıo dersın
Cicekliperde hayatsevinceguzell belki arkadaşı germiştir. Konuşmuşlardır aralarında. O da aa dur ben sana bi şey vereceğim demiştir
duo zarifhanim acıyı hissetmemiş mi acaba ? Çünkü benim de canım çok yanıyor . Eğer iyi geldiyse ben de alacağım
zarifhanim duo Bir ay beraber olamamıştı. Doktora gittiğinde bu kremi yazmış onun sayesinde olmuştu. Uyuşturmuş yani hissetmemiş
kaardelen sizene Bacım bunu eşine bir sor bence kutusuz satılmıyor öyle getirmesi imkansız. Bunlar kutu içinde oluyor falan gibisinden soruştur.
sizene kaardelen ben açtım poşeti aa bunu ben biliyorum ama neden kutulu değil içinde 5 tane oluyor dedim bi tane mi aldın dedim evet dedi kutusu da yok
zarifhanim sizene Kuzenime sordum tekli olarak almış. Doktor reçete etmiş zaten tekli olarak. Ama tekli de olsa kutusu oluyor. Cebine sığsın diye eşiniz kendi atmıştır kutuyu. Kutusuz satılması imkansız.
pinkkkk papatyamsigibi Doğum yapmış insansın bu acı sana koyar mı utan utan diyip asılıyorum bende ahahahhs
papatyamsigibi pinkkkk hayır kolay kolay yapmıyor çok nadir oluyor onda da nasıl mesela adetime yakın yaptıysam sonrasında ped takıyorum ya mesela o zaman yapıyor