sizene hayatsevinceguzell ay canım çok sağol Allah razı olsun haber bekliyorum senden tek getirdi ve kutusuz şekilde sadece bi tüp getirdi küçük zaten ve tekli satılıyorsa ne kadarmış canım 🙃
hayatsevinceguzell sizene 203 lira yazıo internette ama 5 tane 5 gram dıo tekli satılıomu yârın öğreneceğim
sizene Moonlight_ valla demek ki bilmiyorum aşkım geciktirmek içinmiş internetten baktım o işe de yarıyormuş😄
zarifhanim sizene Tekli satılıyor. Kuzenim yeni evliyken acı duyduğu için birlikte olamadığından lokal uyuşturucu etki verdiğinden doktor yazmıştı ona. Tek tüp 850 küsür liraydı. Ne amaçla almış ki
sizene zarifhanim kız bunlar tekli satılması yasakmış ya öyle dedi bi arkadaşımız eczacı arkadaşına sormuş 😒
duo zarifhanim acıyı hissetmemiş mi acaba ? Çünkü benim de canım çok yanıyor . Eğer iyi geldiyse ben de alacağım
hayatsevinceguzell sizene tatlım sordum şimdi bu krem kesinlikle tek satılmazmış yasakmış kutuda 5 liymiş fiyatı 1064 lira
sizene hayatsevinceguzell valla canım bilmiyorum ki bi arkadaşta yazmış arkadaşım almıştı tekli diye aklım karıştı 🥲
hayatsevinceguzell sizene bence sorun tekli satılnasından çok neden kutusuz getirmiş tekli satılsa kutulu olur bi haltlar mı karıştırıo dersın
zarifhanim sizene Kuzenime sordum tekli olarak almış. Doktor reçete etmiş zaten tekli olarak. Ama tekli de olsa kutusu oluyor. Cebine sığsın diye eşiniz kendi atmıştır kutuyu. Kutusuz satılması imkansız.
Cicekliperde hayatsevinceguzell belki arkadaşı germiştir. Konuşmuşlardır aralarında. O da aa dur ben sana bi şey vereceğim demiştir
zarifhanim duo Bir ay beraber olamamıştı. Doktora gittiğinde bu kremi yazmış onun sayesinde olmuştu. Uyuşturmuş yani hissetmemiş