Vidovida _perio_ ciddi sualdi bu yenge neye komek edir? hemise maragli gelib mene. etrafli izah elesez sevinerem
_perio_ Vidovida başa salırda meni kecen defe heç bu yaşıma kımı bılmırdım ama böyük lazımdı ki başa salsın bılmedıyım weylerı keçen sefer oyrendım
Mtlukadn _perio_ yengeyi de alsınlar içeri detaylı yardımcı olsun vari tövbe tövbe ya manyak misiniz nesiniz
Mtlukadn Birbeyazorkide kapıda anasının yengesinin beklemesine musade edecek olan adamın yüzüne tükürürüm o odada ellerine de kali çarşaf değil boşanma dilekçesini tutuşturur kendi oğullarının vakit olduğundan eminler miymiş ki benim bekaretimi sorgulayacak hadsizler. Onlar kim ki ben bakire miyim değil miyim öğrenecek bilecekler onlara ne acaba
Birbeyazorkide Mtlukadn feminist damarina bastim herhalde hahah ama cok haklisin bir kizin namusunu nekadar önemsiyorsan erkegininkisinide öyle önemsemeleri gerekiyor cidden akil alacak gibi degil 🤦🏽♀️
Panda _perio_ 😏Ay qız yengə nədiyə valla biyabırçılığdı onsuzda yengə qız evindən olsada o qanı oğlan evinə göstərir ki ala soxun gözünüzə bakirə idi😒🤦♀️Bizdə yengə qapıda durmamışdı o biri otağda idilər bizdə iş bitdikdə yoldaşım çıxdı yengə gəldi içəri.Bıyabırçılıqdı həqiqətən olmasa daha yaxşıdı yengə.Oturublar gözlüyürlər ki gəlinlə bəy əlaqəyə girəcək qan gələcəy nəm nə bular baxacağ.Ağlıma gəldikcə dəli oluram ey.Valla mən istəməzdim yengə sadəcə istərdim yoldaşım və mən olam.
Selale _perio_ bunu mende ewitmiwdim.hetda bizim gonwunun gizi bilmiyib, onu yengede hecne demiyib,yoldawi gorub gan gelmir,nece deyim bilmirem🙈iwini artg eliyibde giz yazig xesdexalag olmuwdu tikiw falan duwumuwdu🥴
Rouge Uzaktan bir akrabam evlendi bide evlendigi adama almanyada dogmus büyümüş alman gibi diyorlardı görücü usulü evlendiler gerdek gecesi annesi gelmiş damadın gorumcesiyle tutturmus gorucem diye kanı kızda kızmıs asla diye kayinvalidesi sacını falan cekip dövmüştü kızı boşandılar o gece annesinin evine gitti birdaha da görüşmediler asırı sacma bisey biz kadınlar kimseye kendimizi ispatlamak zorunda degiliz
_perio_ Selale menede yaxınımız var o deyipe yoxsa bilmirdim demek ki, yenge lazımlı bışeydi ilk defedi onan eşitdim ki, giren kimi oturmalısan ki, qan geri qayıtmaya
hatun123 ben de kimse beklemedi ama kaynanam gilin yatak odası benim yatak odanın altındaydı baya ses olmuştu ben bağırdım falan sonra kaynanam kocama demişki biraz sessiz olun oğlum kadını yıpratma sesiniz çok geliyir ona göre yapın demiş ben 3 gün kaynanama bakamadım utancimdan ben olsaydım hiç bisey demezdim ilk defa oluyordu gayet normal derdim ağzımı bile acmazdim
Birbeyazorkide hatun123 öyle de denilmez ki 🙊 en azindan kapida bekleyen bi yengen yoktu bu yanindan bakalim ☺️