kizilciksurubu alvina Oğlumun adı Efe. Yukarıda da yazmışlar Efe yaramaz olur diye ama benim oğlum yaramaz değil. Çok hareketli ama yaramazlık yapmaz çok. Ya da belki şimdilik öyledir, bilemiyorum:)) (22 aylık)
Moonlight_ kizilciksurubu yaa benim oglumda 22 aylik adi efekan🙈 evet cok hareketli ama öyle yaramazligi yok cok sükür ve benim tanidigim efeler cok akilli oluyor ☺️
ayazz kizilciksurubu isimlere öyle bi anlam yüklüyorlar ben hamileyken adını ne koyacaksın dediler ayaz koyacam dedim de aman sakın koyma dediler ayaz yaramaz olur dediler 9 aylık olduk daha bişeyini görmedim
2minnosannesi Moonlight_ efe ama tam bir yaramaz canavar 😂 öyle kimseye vurmaz etmez ama bebekligide zor cocukluguda
soulless alvina amann Efeler 🥹 yeğenim efe çok yaramaz kavgacı inan bazen onun için gitmek istemiyorum kızımı dövüyor 🙂 Mert diyorum 🌸
ayazz alvina oğlumun adı ayaz babası bekarken hayali ymiş bi gün oğlum olursa adını ayaz koyacam demiş öyle koyduk.
kizilciksurubu ayazz Ben çok inanmıyorum zaten öyle şeylere. Çocuğun karakteri ve ailenin eğitimi ile ilgili daha çok bence.
Moonlight_ 2minnosannesi benim kuzenimin oglu var efe bebekken cok usluydu ama hareketliydi buda normal geliyor bana. Simdi kocaman delikanli oldu o kadar efendi o kadar kibar ki cocuga hayranim. Bi komsumun ogluda efe oda öyle benim oglumda efekan buda cok hareketli ama öyle yaramazligi yok bilmiyorum bence daha cok yetistirme tarziyla bulundugu ortamla alakali bir durum 🤣
Oluyorumanlasana alvina bunlar çok erkeksi isimler ya direk erkek koyun daha iyi 😂 şöyle naif isimlere bakın bence
Oluyorumanlasana Moonlight_ neden olmasın 😂 benim bebişim erkek olsaydı: Ulus Ata ya da Kemal ata olurdu 🥲