alvina Aklımızda bir kaç isim var ama karar veremiyoruz. Sizce hangi isim daha hoş 😇 Mert -Efe -Yiğit -Aslan
basak23 alvina efeler çok yaramaz olur Mertleri sevmem bi garip oluyorlar yiğit de isim olarak beğenmiyorum geriye aslan kaldı 😂 aslan diyorum ben
elifdedimbededim alvina yiğite seslenirken yiiiiit oluyo ortaki harf kayboluyo. Yiiiit olmasın mert güzel anlamı da
Bubenimoykumm alvina efe’Ler eymen ler yaramaz oluyor Yusuflar sakin oluyor Efe yiğit bunlar olabilir. Oğlumun adı Alperen o da uslu sayılmaz 🤐
2minnosannesi burjuva içimde yara kaldı oğluma koyamadim sonrada kızım oldu onun adı Alya dua bidahada çocuk düşünmüyorum rabbim bilir tabide Allah olmayana versin😂🤲
kurabiyevarsimitvar Yasir, Yasin, Göktuğ, Alperen, Çağan, Çağatay, Taha, Talha, Enes, Miraç, Alp, Aras, Can, Arel, Berk, Aybars, Ali, Batuhan, Deniz, Kayra, Mert, Sencer, Emir, Ömer, Uraz, Tarık, Hamza, Yiğit
kurabiyevarsimitvar alvina ay şık sunmuşsun zaten zpwöqşsğw bence Yiğit ya da Mert yiğenim Yiğit çokkk akıllı bir çocuk Annesine yardım ediyor (7-8 yaşında) çok düşünceli duygusal