Eşimin bir akrabası var 20 yıllık evli şimdi 37/38 yaslarindalar 2 çocukları var adam karısını aldatıyor bayadir şimdide diğer kadınla evlenmek istiyor tabi esi kabul etmedi ailesini çağırdı boşanmak falan istiyor neyse geçiyorum bu kısmı dün yaklaşık 10 kadın eşimin diğer akrabaları işte oturmuş sohbet ediyor 5 dk yanlarında durdum biri diyor kadın olsaydida kocası dışarı bakmasaydo diğeri diyor aldattiysa ne var her erkek aldatır diğeri diyor ama zaten cirkindi diğeri diyor eşi dini nikahla evlenseydi ev büyük kumaşıyla yaşasaydı yani ben duydukça şok oldum bunlar nasıl zihniyet nasıl yorumlar ben konusmayinca hepsi en son bana baktı sen niye bir şey demiyorsun dedi sadece Allah yasattiginu yasatmadan oldurmezmis sizde dikkat edin başınıza gelmesin diyip kalktım valla igrendim hepsinden bu kadar kadın düşmanı olmamalıyız ya oğlan bizim bile olsa hatalarını görebilmeliyiz sırf gelin diye neler neler söylenmez 20 yıl iyiydide şimdi gidince mi hepinize pis oldu böyle atıp tutuyorlar arkasindan