Biyiklim iyi yapmışsın stres atmışsındır çok beğendim kırmızı çok severim elbise modeli tam fiziğine göre 🤩

lgrth aynen vala iyi geldi halay 😅, elbise kardeşimin kendimle hiç getirmemiştim 😂bende çok beğendim alırım ondan 🤣

Biyiklim bence de duruşu çok güzel nerden almış 😅 bordo krem uyumunu da severim

Biyiklim aşkım harika görünüyorsun çok yakışmış renkler kırmızı bende çok severim 🌺

lgrth burdan almış, renk yakıştırmasıni biliyoruz 😂

Biyiklim elbisen maşallah çok yakışmış cnm 🌸

Biyiklim rica ederim kuzum kırmızı vazgeçilmezim kırmızı çizgim benim o renk 🤣

sizene teşekkür ederim canım 😊

Biyiklim çok şıksın💖 benim memleketimin yöresinde de halay var ama gelin geldiğim yer edirne roman havası hep bende özledim halaylı düğünleri😇😍

ayazz teşekkür ederim canım ❤️, benim yaşadığım şehir de hep roman havası var, bizim halaylarimiz başka 😍

Biyiklim canım çok güzel olmuşsun ama kendi resimini koyma bıraya yüzün kapalı olsa bile bi tanıdık felan çıkar kolundaki bilezikten bile tanır yazdıklarını burda sana kullanır ben çok korkarım öyle şeylerden aman dikkat et

berenmiss teşekkür ederim canım 😊, sildirmeyi unutuyorum hep haklısın dikkat etmek gerek

Çok merak ettm ama fotoyu kaçırdım. Yüzünü paylaşmadan atsan :)