Hangi marka önerirsiniz
Lazer almak istiyorum
Heyy
- Düzenlendi
braun silk expert pro3 var bende memnunum canım
tuccce
@Zamansiz_ el at 😅
Philips kullanıyorum ,şuan için iyi
belladonna el atıver bi zahmet hshshs
Ayy niye kimse yazmiyo
elsaaaa güzellik merkezindeki gibi işe yarıyor mu gerçekten? Bir ara bakmıştım merkezdeki kadar etki etmez diyorlardı
kurabiyevarsimitvar ben 10 seans tüm vücut gitmiştim 2020 de 2 yıl sonra da bunu aldım. Bence bu daha mantıklı ömürlük bir makina. Yıllarca kullanırsın. Etkisi de düzenli kullanımda çok güzel.
kurabiyevarsimitvar onun kadar etkili değil bence ben baya zamandır kullanıyorum ama etkisi bölge bölge değişiyor mesela bazaklar ve koltuk altında anında etki etti bacağıma üç sefer yaptım hepsi uyudu çok memnun kaldım ama bıyığımda o kadar etki etmiyor birde genital de üst alt bitti ama dudak kısımları bitmedi uzun zamnadır yapmadım bazı yerler çıkmaya başladı şimdi tekrar hatırlatma yapacağım
Neselibiri benim için önemli olan yer özel bölge ya diğer yerlere etki ediyor her türlü güzel bir lazer bulup güzellik merkezlerinden elimi çekmek istiyorum çok yorucu git gel
tuccce braun kullanıyorum çok memnunum elim ayağım 😂
kurabiyevarsimitvar o zamn bu cihaczlardan birini alacan canım işini görür benimki Philips Prestige modeli içinde koltuk altı, yüz, bikini bölgesi birde tüm vücut için olan dört başlığı ve kalem şeklinde bıyık ve kaş için aleti de var tek sevmediğim yanı koca kafası 😂
Neselibiri pxelwöxpwğqpd bakacağım inşallah teşekkür ederim
Neselibiri siz onunla yapmadan önce jilet falan kullanıyor musunuz acaba
kurabiyevarsimitvar rica ederim ☺️
july evet öncesinde bikini bölgesinde mecburen jilet kullandım çünkü ilk başta iki haftada bir yapıyorsun o yüzden tüyler kısa okuyor ben de eldiven le aldığım için eldivene gelmiyordu mecbur jilet vurdum ama bacağım da makinayla aldım bir gün sonra atış yaptım kökten aldığım için ve bir daha almama gerek kalmadı üç sefer bitti bacaklarım şimdi bir kaç sefer de ayda 1 yapacağım sonra uzunca bir süre yapmamama gerek yok