Evet ben yine aynı sorunla boğuşuyorum şuan sinirden uyuyamıyorum yoruldum gerçekten eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor ben her zaman kendimi de eleştiren biriyim ama yok olmuyor kaç gündür kızım ateşli uyku uyumuyorum yorgunum bugün eşimle vakit geçirmek istedim neyse yine ben yaklaşmayım dedim kızım uyandı bırakmadı bende ister istemez gerildim üzüldüm bana diyor yine hemen modun düşmüş bende kızdım ruhen ve bedenen yorgunum insanım bende kızımi uyuttum geldim telefonla oynuyor uzandım bekledim biraz bırakmadı telefonu bende döndüm arkamı yoruldum gerçekten insan birbirine sarılmaz mi öpmez mi bu nasıl evlilik ben mi abartıyorum arkasını döner kocaman yastığı alır ona sarılıp uyur nefret ediyorum o yastıktan da uzun oldu ama çok doluyum nolur akıl verin
Eş sorunu 🤦♀️
tgbebr ya siktirsin gitsin yastık yerine karın var ona sarıl o zaman da uykun gelir. Telefon ile ilgilenirken sen de arada bakıyor musun. Sanal kumar falan olabilir mi? Çünkü ona başlarsa erkekler ailesini yok sayıyor
firdevskartal yok genelde instagramda dolaşır yada yotube da biseyler dinler zaten kulaklıkla yatar hep bizdeki asıl sorun iletişim eksikliği biz asla konuşmayız ben hep içime atarım sonra patlarım bu kez haklıysam da o sinirle ağlayarak anlatamıyorum haksız duruma düşüyorum o yüzden yoruldum konuşmak bile istemiyorum sabah işe gidiyor yani 1 tane öpüp gitsen neyin eksilecek sanki anlamıyorum gerçekten