bendenguzelimivar Bahtsizbedevi_ ahahah çok mantıklı😃 peki fırça tarafımı klitorise temas edicek?? Hijyen açısından uygun değildir bence.
Neselibiri bendenguzelimivar kız dersinini mi yüzecen fırça tarafı olur mu? Olmaz bence sap kısmıdır o diye düşünüyorum 😂😂
Bahtsizbedevi_ bendenguzelimivar valla aşkım ben hiç kullanmadım oyüzden nasıl kullanılıyo bilmiyorum
Meraktan 😄😄tövbe yarabbim ya şimdi önerilen ziyade eline al seni tatmin edeceğini düşündüğün şeyleri dene 🤣sebzeler kalem diş fırçası şeye benzeyen herhangi bişey🤣ihtiyacım olmadı ama düşününce kendine seçenek bulabilirsin
biricik46 Meraktan ıyy iğrenç sebze falan ne alaka ya ay bir daha yiyemedim bn bir kere öyle Bir şey yapsam
Meraktan ayazz _peritozu sesli güldüm valla 😂😂ay ne bilim öneri istedi ne deseydim 🤣🤣eline ne geçiyorsa artık 🤣🤣🤣
Bahtsizbedevi_ bendenguzelimivar aynen düşünsene tam içine sokuyosun ortadan ikiye yarıyılıp yarısı içinde kaĺıyomuş tam bi rezillik🤣
Moonlight_ Bahtsizbedevi_ kiz bu birisinin basina geldi salatalikla yaparken salataligin yarisi icinde kalmis hastanelik oldu kiz bide bekardi artik ailesine durumu nasil izah etti bilemiyorum 🤣🤣🤣🤣🤣