kanalizeci Ay ben çok kullanmıyorum ama denk geldiğim kadarıyla su ve ateş sütlü çikolatayı sanırım kullanıcı adları birde bu iki hatunu merak ediyorum 😍
Cicekliperde kanalizeci @belladonna @Moonlight_ @aykirikadin ya aslında herkesi de merak ediyorum ahhrhaj
Moonlight_ kanalizeci Benim merak ettiklerim @aykirikadin @anonim9 @ayazz @belladonna @Bahtsizbedevi_ @Cicekliperde @etoile @karamelek21 @Medusa @rouge_ @Sutlucikolati @SuVeAtes @successfulwoman @TombulHatun @vahsikelebekk Bu kadarcik 🤣🤣🤣
vahsikelebekk kanalizeci @lgrth @SuVeAtes @Sutlucikolati @Moonlight_ @Bahtsizbedevi_ @perimasali802_ @aykirikadin @incinmissindedi @Eskobar @Medusa @peynirlimakarnaa @rouge_ @etoile @successfulwoman Ben diyorum toplanıp bir gece matine gibi yapalım diye yok diyosunuz😂😂😂
ayazz kanalizeci @SuVeAtes @Moonlight_ @Bahtsizbedevi_ @TombulHatun Sohbetlerden postlardan aklıma gelenler şimdilik bunlar😊💖 Hepiniz harika kadınlarsınız 💕💖💐🌷🥰🌺
SuVeAtes kanalizeci @Sutlucikolati @vahsikelebekk @lgrth @Bahtsizbedevi_ @perimasali802_ @aykirikadin @successfulwoman @ayazz Hatırlayamadıklarim kusura bakmadin. Bir kişi daha vardı kullanici adı aklıma gelmedi.
kanalizeci SuVeAtes genel olarak sizi merak ediyoruz yokmu bir resim ya ay keşke tek seferlik resim Atma özelliği olsa 😂
Moonlight_ Cicekliperde ayy bende seni cok merak ediyorum hele profilfoton cok güzel somer Chef hayraniyimda😜🤣
Moonlight_ belladonna askim sen beni nerde gördün 😳 valla merak ediyorum ilk geldigim günden beri catlicam artik😂
Cicekliperde belladonna nerde gördün . Ben canlı göreyim seni oturalım muhabbet edelim eğlenelim isterim 😂
lgrth lgrth @SuVeAtes senin listendekilere ek olarak @peynirlimakarnaa @hayatsevinceguzell @incinmissindedi @sanslikralice @Eskobar 🙂 unuttuğum çok kişiler vardır illaki muhabbet ettiğim herkesle oturup tanışıp bir şeyler paylaşmak isterim 🙂
rouge_ Moonlight_ lgrth vahsikelebekk hepinizi görmek isterdim tabiki seviliyorsunuz🫶 merak ettiğime gelince ben kimseyi merak etmiyorum valla ne yalan söyliyim zaten düşüncesini yorumunu karakterini vs beğendigim kişiler sayılı onlarla fazla yorumlasırım digerleri kim kim onu bile bilmiyorum dikkat etmiyorum kullanıcı adı okumuyorum bile cogu zaman 😶belki yeniler diyedir alışırım bilmiyorum
zarifhanim lgrth Ben çoğu kişiyi tanımıyorum. Tanıdıklarım da buraya özel oluşturulmuş karakter gibi yer edinmiş aklımda rumuz ve bir kaç yapboz parçası gibi bilgi ile. Hep öyle kalmalarını istiyorum sanırım. 😊
belladonna Moonlight_ Yapay zeka sağ olsun sildin ya 😅 2 gözüm 1 ağzım 1 burnum 2 kulağım birde saçlarım var 🤪🤪